Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Graviditetsdagbok vecka 26

Graviditetsdagbok vecka 26

Graviditetsdagbok vecka 26

Nu går det plötsligt fort?

Så här mitt i sommaren så rusar tiden förbi. Det är kanske fördelen med att ha en stor del av graviditeten under sommaren, att det går fort? Annars känns det som att sommartid och graviditeter inte är en match made in heaven. Jag blir så himla varm, svettig och svullen!

Magen under tre graviditeter

Gravidmage vecka 26 med Wollmar

Gravidmage vecka 26 med Wilfred

Gravidmage nu med Baby Boss

Rätt likt även fortsättningsvis.

Byxorna jag har nu på sista bilden ryckte jag på ett REA-ställ på HM häromdagen. 50 kronor, jag provade inte ens. De är exakt hur elastiska som helst i midjan, jag kommer kunna ha dem hela graviditeten tror jag. Och då är de inte ens gravidbyxor. Alltså, det är inga snyggbyxor direkt, men jag TÅL inte åtsittande kläder i den här värmen. Muddar på gravidbyxor kanske är århundradets sämsta uppfinning? De sitter ändå inte uppe och lägger sig som en supervarm korv nedanför magen på mig.

Framför oss ligger en arbetsvecka

Nu ska vi ha vardag en vecka innan vi åter går på semester nästa helg. Kommer värmen hålla i sig, tror ni? Jag kanske inte önskar mig värmebölja, men det vore ändå fint om det inte ska bli elva grader och regn. Det blir så otroligt mycket enklare att underhålla barnen när det är fint väder!

Börjar fundera på boandet

Rent känslomässigt hade jag gärna velat börja i ordningsställa saker nu, men det känns som att det rent praktiskt får vänta tills efter semestern. Babykläder har vi nog det mesta, vagga och sängkläder och allt sånt också. Men vi behöver ändå köpa en del. Typ vagn. Och skötbädd, vi har en yta över tvättmaskin/torktumlare att sköta på. Och vilka blöjor är bäst nuförtiden? Vi hade en massa sprutbajsolyckor med alla andra märken än Lidls egna märke senast. Vi ska också gå och köpa snuttefilt och lite grejer till bebisen som barnen ska få vara med och välja ut. Vi letar efter en fin och begagnad Emmaljunga Super Nitro, någon som har och vill sälja? Helst inte äldre än från 2016. Vi har liggdel som passar, men vill gärna ha det chassit och den icke-ergonomiska sittdelen.

Vad är det mer man behöver för bebis?

2 kommentarer till “Graviditetsdagbok vecka 26”

  1. Vi köpte ett flerpack med muslinfiltar som är typ 60×60, perfekt för amning/tunn filt i vagnen/snuttefilt och så vidare. Vi har även tvättlappar i någon tunt flanelliknande material som vi gör egna våtservetter av, superbra! Vi lägger dem i en glasburk, kokar 5 dl vatten och blandar i 1 tsk kokosolja, sedan häller vi vattnet över tvättlapparna, det får svalna och sedan är det bara att torka rumpan! Ingen röd rumpa hittills! Vi har en liten soptunna med lock bredvid skötbordet, däri lägger vi våtservetterna och så tvättar vi cirka varannan dag. Vi har rätt många så om de är slut på skötbordet kan vi göra fler utan att behöva tvätta med en gång. Spännande med en ny liten person

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *