Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Adventskalender med bakingbabies

Adventskalender med bakingbabies

Adventskalender med BakingBabies

Förra året hade vi en forskarkalender, minns ni den? Det var en massa härliga svenska kvinnohälsa-forskare som bidrog med gästinlägg i vår kalender. De berättade om sin forskning, sina utmaningar, sina passioner och drömmar. Det var så fint!

Redan i slutet av sommaren började vi spåna på om det skulle vara möjligt att få till en forskarkalender även till i år. Vi började googla och leta forskare och forskning, vi mejlade ut massor med mejl och ett tag kändes det ganska dystert. Vad skulle vi göra om vi inte fick tag på tillräckligt många forskare för att täcka advent? Fem forskare gör ingen kalender, liksom…

Men sen så lossnade det.

Vi fick napp från en efter en, och många tipsade vidare om kollegor och andra forskarvänner. Och nu har vi landat här dagen innan första december.

Årets upplaga av forskarkalendern känns lika fantastisk som förra årets. Vi är så tacksamma för varje bidrag. Och hoppas att ni kommer uppskatta den lika mycket som vi gör! Passa också på att kommentera och peppa våra härliga forskare! De gör otroligt viktiga arbeten och deras vardag är nog långt ifrån glamorös alltid…

Några dagar kommer vi också bjuda på andra sorters julinlägg. Recept och julmys med BakingBabies. =)

Välkommen advent, välkommen december och välkommen du som läsare till årets Forskarkalender! Imorgon kör vi igång!

6 kommentarer till “Adventskalender med bakingbabies”

  1. Åh jag kan inte vänta! Tusen tack detta är verkligen min feel-good-blogg!!!Här får vi all, verkligen all information om kvinnohälsa serverad. Och mer därtill. Hittade hit under tråkiga omständigheter med en hel del ångest o rädsla.. som senare har vänts till kunskap och därigenom trygghet. Det handlar om hela kroppen o knoppen, perspektiv och reflektion. Ni är ju liksom lite för bra för att vara sann! Tror fler än jag känner så! Glad första advent!

  2. Vilket fantastiskt engagemang ni har för kvinnohälsa! Vilken underbar idé! Adventskalender med kvinnohälsa tema 🙂 awesome! Att ni med tre barn och ett nyfött lägger så mycket energi och tid och kärlek för att sprida kunskap är beundransvärt! Jag är supertacksam för att kunna läsa resultatet av all tid och energi ni lägger ! Heja heja er och alla era forskarkollegor!

  3. Stort tack för arbetet med att få en Forskarkalender även i år! Fantastiskt att få ta del av forskning som gagnar kvinnor. Och hög dominans av kvinnliga forskare inom kvinnohälsa innebär kvinnliga forskare får synas och förmedla sitt fantastiska arbete. Fantastiskt det också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *