Vi ger bort bebisgrejer!

Så, vi har landat i att Waldo är vårt sista barn. Nu ska vi göra oss av med det mesta som han växer ur. Det här blogginlägget är en ”kom och hämta”-annons. Första tjing till våra gravida vänner som läser, de kanske hör av sig via andra kontaktvägar så bli inte sur om du som kommenterar först inte får första tjing <3. Om ingen vill ha så kommer vi garanterat ge till second hand. Vi kommer heller inte orka skicka en massa saker med posten, så det här är för dig som kan komma till Årsta och hämta.

En kasse blandade kläder i storlek 50. Mest bodys i vitt eller ljusa färger, en tjocktröja och några pyjamasar. Något är helt nytt för Waldo, något är slitet sedan våra tre (och kanske fler barn) och kan vara ”när allt blivit genombajsat”-reserver.
En kasse blandade kläder i storlek 56.
Något är helt nytt för Waldo, något är slitet sedan våra tre (och kanske fler barn) och kan vara ”när allt blivit genombajsat”-reserver.

En kasse blandade kläder i storlek 62.
Något är helt nytt för Waldo, något är slitet sedan våra tre (och kanske fler barn) och kan vara ”när allt blivit genombajsat”-reserver.
Just nu: fyra tjocktröjor och ett par Newbie-byxor i storlek 68. More to come, Waldo har den storleken just nu.
Några leksaker och en bok som vi har dubbelt av.
Spädbarnsinsats till Ergobaby-sele. Själva selen behöver vi fortsättningsvis, men det att det finns många selar som säljs utan spädbarnsinsatsen.
En välanvänd elastisk bärsjal som kanske har sett sina bästa dagar, men som absolut kan fungera som första-sjal för någon som funderar på om det är värt att investera i en…
Ja, en overall som alla våra barn haft under höst-vinter tillsammans med fårskinn och filt i vagnens liggdel.
Skötbäddsöverdrag till IKEAS uppblåsbara skötbädd (men funkar för skötbäddar av skumgummi också). Tror vi har tre, kan säkert rota fram det tredje också…
Pandakudde. Den kan vi ge bort alldeles snart.
Vagga in begagnat skick, kan vi också ge bort snart när Waldo helt hundraprocentigt flyttat över till spjälsäng. Den är välanvänd men har en del kvar att ge! (Ger inte bort några tillbehör mer än madrassen,.)

Comments (6)

Hämtar gärna leksakspaketet om det finns kvar

Sofia Esbjörnsson

Hej Mia 🙂 jag tjingar gärna bebiskläder, vi har en på gång som kommer i början av juni!

Tjohooo! Stort stort grattis! Skriv till mig på fejjan så bestämmer vi! ❤

Tjingar gärna vagga (om den är färdiganvänd innan maj :)), bärsjal och bärsele-inlägg 🙂

och pandakuden också om ingen vän kommer före

Så himla snällt av er!!! Vår skrutt är nu på 62, om det finns något kvar skulle jag bli otroligt glad för 68 kläder! Jag kollar just nu klädpaket begagnat då vi gillar secondhand både för miljön och plånboken, det finns positivt och negativt med att ha barn som student

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.