Matvecka från Gibraltar

Okej, ni kör vi på ett miniland igen. 6,8 km2 liksom. Min gissning var att de inte har så många matbloggare, och det verkar stämma. Den här veckans receptletande resulterade i en rätt, en sallad och ett tillbehör:
Jahapp…Nu får vi hitta på fritt igen då.
- Veckans ”pannkaka” får bli fattiga riddare.
- Pasta pesto med kyckling
- Fiskgryta med saffran
- Frukost till middag: Grekisk yoghurt med honungsrostad havre och makrillsmacka med solrosfrö
- Samma dag som den fyllda purjolöken äter vi Pigs in blanket och endivesallad med äpple och fänkål
- Chili con carne på kyckling och bröd.
Hej Mia, jag har fastnat lite för fantastiska matbloggaren half baked harvest, och lagar hennes Kung Pao Cauliflower idag, denna vecka har också bjudit på Avocado Chicken Salad, Shwarma chicken (HBH), och Creamy Garlic Spinach Salmon. Håll till godo!
Åh, alltihop låter magiskt! Ska kolla till nästa vecka!