Kejsarsnittsträffar

Nu kommer reklam om min verksamhet:

För dig som ska föda med snitt i höst kommer jag och Emma ha kejsarsnittsskola på Arena Motion och Rehab! Det är som kejsarsnittsversionen av en förlossningsförberedande kurs! Träffarna passar också dig som alldeles nyligen har genomgått ett oplanerat snitt.

Datum:

  • 2 oktober
  • 6 november
  • 4 december

Kejsarsnittsträffar

Fika ingår!

Vi träffas 19-20.15.

Både du och din partner eller andra närstående är välkomna, men alla deltagare behöver betala.

Kejsarfödsel – boken

Om du inte bor i Stockholm eller önskar ännu mer fördjupade kunskaper vill jag också rekommendera min nysläppta bok!

Anmälan till:

mia.fernando@arenamotion.se

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.