Nu kom matvecke-turen till Seychellerna. Maten verkar väldigt, väldigt lik Sri Lankesisk mat och det var tur, för det har barnen bett om i några veckor nu!
Här är våra utvalda recept:
- Fiskcurry med ris
- Kycklingcurry med bulgur.
- Kreolskt ris med en daal och en mangosallad.
Övriga dagar blir det:
- Pyttipanna på rester
- Gröt till middag en kväll, ibland behöver det bli enkelt bara
- Pumpasoppa med vita bönor
- Nostalgimat med köpta pommes, kött och bea. Skämmigt men gott.
Vad ska ni äta i veckan?
Berätta!
Smarigt!
Vi ska äta:
Pasta rossa m champinjoner från Lisa Bjärbos mega vego
Kycklingklubbor m klyftpotatis & coleslaw
Blodpudding m squach, äpple och bacon
Saffransfiskgryta m tomater & ärtor
Hallomipytt från tuvessonskan
Fiskburgare
Makaronilåda m broccoli