Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Nordkoreansk matvecka

Nordkoreansk matvecka

  • av

När vi skulle välja matvecka den här veckan utropade Wollmar “Nordkorea”. Sydkorea har varit en av våra allra bästa matveckor whatsoever, så rent teoretiskt har det inte varit långt bort att välja Nordkorea. Men vi har inte trott att vi skulle kunna hitta några matbloggar eller tillgängliga recept. Och så var det ju precis, men vi kunde i alla fall hitta listor med “bästa nordkoreanska maten” och utifrån den kunde vi ju googla och hitta sydkoreanska recept. Som vi då får anta att i alla fall är liknande och besläktade.

Maträtter från Nordkorea

(tror vi)

Övriga två dagar kommer vi testlaga och äta saker som ni kommer få se resultatet av längre fram!

Vi ser fram emot den här matveckan jättemycket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *