Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Välkommen till advent

Välkommen till advent

Första december!! Äntligen!

Arbetet bakom kulisserna med BakingBabies adventskalender börjar redan i juli. Nu är vi äntligen framme vid uppstarten av adventskalendern på Bakingbabies. Det här är inlägg som vi jobbat med, längtat efter och på olika sätt hanterat i flera månader.

fyra sorters inlägg

I adventskalendern i år har vi fyra sorters inlägg.

Forskarkalendern

Huvudparten av adventsinläggen är “forskarkalendern”. Det vill säga gästinlägg från olika kvinnohälsa-relaterade forskare. Det här är ju den främsta anledningen till att vi överhuvudtaget har adventskalendern. Det är så otroligt roligt att läsa dem!

Receptinlägg

Några inlägg är också receptinlägg från oss. Vi har i år valt att göra jul- eller högtidsrecept från vår fem-i-topp bland alla matländer vi lagat mat ifrån. Årets utvalda länder är: Bangladesh, Georgien, Italien, Korea och Libanon. Vi har haft så mycket glädje utav att leta efter och testlaga alla dessa recept, hoppas ni kommer gilla dem lika mycket som vi!

Patientberättelser

I år har vi också med något helt nytt. Vi har några anonymiserade patientberättelser att bjuda på. Några av Mias patienter som med egna ord berättar om sina egna erfarenheter och vi är så glada över att ha fått dessa texter att dela med er! Vi har länge tvekat inför att ha med patientberättelser, det får inte bli att en patient som är i någon slags “beroendeställning” känner att det blir ett konstigt och jobbigt krav att skriva något som vi kan posta på bloggen. De patienter som fått frågan är sådana som Mia varit trygg med att skulle våga tacka nej om de inte ville delta.

Sponsrad tävling

I år har vi också mer ett gästinlägg från ett företag som är med och sponsrar med fina priser i en tävling.

Välkommen december, välkommen adventstid och välkommen du läsare till det vi har att bjuda på!

1 kommentar till “Välkommen till advent”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *