Webbföreläsning om bäckenbottenskador

Det här är reklam för min egen verksamhet och webbföreläsningen ”Rehab efter förlossningsskada eller omoperation.” Den går nu i repris!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Reklammärkning-550x73.jpg

Webbföreläsning om bäckenbottenskador

Den syftar till att du ska förstå hur bäckenbotten fungerar och vad som händer när du får en bristning eller skada i bäckenbotten. Jag vänder mig till dig som nyligen fått en förlossningsbristning eller dig som ska opereras om på grund av en förlossningsskada. Föreläsningen fungerar också väl för dig som arbetar inom hälso-sjukvården och vill ha en ökad förståelse för förlossningsskador. Jag går igenom läkningsförloppet, de olika faser som muskelvävnaden går igenom i sin läkningsprocess och hur du själv kan optimera läkningen. Föreläsningen vänder sig också till dig som arbetar inom området.

VEM ÄR JAG EGENTLIGEN?

Jag är specialistfysioterapeut inom obstetrik och gynekologi och är också en flitigt anlitad föreläsare inom området. 2017 blev jag utsedd till årets fysioterapeut för mitt arbete med bloggen Bakingbabies. Jag har också varit med skrivit tre böcker inom området – Mammaroll och snippkontroll, Snittkoll och mammaroll och en fackbok på ämnet bäckenbotten och förlossningsskador.

Tips!

Om du vill förstå mer om bäckenbotten och förlossningsskador och hur du bäst rehabar efter en förlossningskada, missa inte webbföreläsningen här!

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.