Matvecka från Somalia

Flag of Somalia - Wikipedia

Jag måste säga att jag inte hade någon riktig uppfattning om hur mat från Somalia ska vara. Jag har ändå haft många vänner från många olika länder som jag ätit hemma hos, men just Somalisk mat har jag inte kommit i kontakt med tidigare. Men recepten ser väldigt goda ut!

Här är veckans utvalda recept:

Det här blir 6 dagar och den sista dagen i veckan tar vi semester med ”frukost till middag”.

Har du någon relation till somalisk mat?

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.