Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Betalvägg på Bakingbabies

Betalvägg på Bakingbabies

Efter många månaders övervägande har vi nu infört en betalvägg på Bakingbabies. Få nu inte panik och sluta inte inte läsa, vi ska förklara! Det kommer gå att fortsätta läsa på Bakingbabies.se helt gratis.

Det funkar så här:

Du surfar runt på Bakingbabies.se. Innehåll under de kategorier som rör kvinnohälsa är innehåll som vi klassat som “premiuminnehåll”. Det har en spärr på sig som gör att du enbart får läsa 15 inlägg per 30 dagar. Om du har uppnått dina 15 inlägg kommer du till betalväggen och får valet att betala, logga in (om du redan är betalande medlem) eller vänta tills dina 30 dagar börjar om. Dina 30 dagar räknas från och med den första dag som du går in på Bakingbabies. I och med att de inte följer kalenderns månader så kan vi tyvärr inte hjälpa dig att klura ut när din timer börjar om.

Bestämer du dig för att betala blir du Premiumläsare och får du fri tillgång till allt innehåll i 30 dagar såvida du är inloggad. Du förbinder dig inte till att prenumerera, utan det är en engångsbetalning för 30 dagar. Vill du betala igen därefter så gör du det.

Kostnaden för fri tillgång till allt innehåll på en månad är 39 kronor. Det är alltså en väldigt symbolisk summa.

Varför så mycket gratis?

Jo, vi vill att innehållet ska vara tillgängligt för alla. Vi vet att många som läser här gör det i en jobbig och kanske också en ekonomiskt utsatt tid i livet. Vi har egentligen inte velat ha en betalfunktion på bloggen alls.

Varför gör ni det då?

Vi vet också att det finns oerhört många som läser väldigt mycket på Bakingbabies.se, och även om det är en ära så kan våra barn inte äta den, äran alltså. För att vi ska kunna fortsätta vårt arbete behöver vi att återkommande och flitiga läsare är med och stöttar oss och vårt arbete. Viss ekonomisk stöttning kan också hjälpa så att bloggens innehåll kan hålla samma höga kvalitet som alltid.

Så här gör du:

När du har uppnått taket på dina fria inlägg för perioden och försöker läsa mer, kommer du att stöta på vår betalvägg. Den ser ut så här:

Betalvägg på Bakingbabies

Har du redan betalt, väljer du “logga in” och kommer vidare på så sätt. Annars väljer du “premiumläsare” och kommer på så sätt vidare till betalväggssidan som ser ut så här:

Väljer du att gå vidare så fyller du i dina uppgifter (namn, mailadress mm) och väljer ett lösenord. Nästa steg är betalning och det ser ut såhär:

När du väl fyllt i kortuppgifter och betalningen gått genom så får du två mail till den angivna mailadressen. Det ena innehåller ditt kvitto för köpet och den andra är en bekräftelse som inkluderar användarnamn och lösenord samt instruktioner för var och hur du loggar in.

Bakingbabies inför betalvägg

Lycka till!

7 kommentarer till “Betalvägg på Bakingbabies”

  1. Jag har länge velat ha en möjlighet att månadsbetala med autogiro eller så eftersom jag anser att er blogg har gett så mycket mer än ett individuellt gyn besök (då inkluderar jag även mitt besök hos Linköping Bäckenbottencentrum hos Eva Ustaal som var helt fantastiskt och jag inte skulle vilja byta mot något).

   Tack för allt ni gör ❤️

   1. Följde länken nu och läste igen. Alltså finns det inget alternativ som man kan ha en månadsbetalning som rullar på tills man säger upp?

    I så fall får ni ju lägga till det! 30kr är ju typ inget I månaden, men samtidigt så gör det ju något om flera betalar. Jag vill ha ett automatiskt betalalternativ, för jag vill stötta men vill inte göra jobbet att registrera flera gånger.

 1. Ser att någon redan har skrivit det, men betalar också gärna den summan via autogiro varje månad! Ni gör ett fantastiskt jobb båda två!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *