Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Bok om sex!

Bok om sex!

Jag och Hej Hej Vardag håller på att skriva en bok! Om sex den här gången. Vi har tidigare skrivit “Mammaroll och snippkontroll” och “Snittkoll och Mammaroll” och nu är det dags för en uppföljare.

Så här lät min pitch till förlaget:

“Bok om kvinnlig sexualitet med fokus på problemlösning. I tre delar, en för ”ung och lovande”, en för ” mitt i kaoset” och en för ”over the hill”. Med en gemensam intro om kvinnlig anatomi och sexualitet, lust osv. Och sen för varje ålder lite om vilka problem som kan uppstå och en vägledning till praktisk problemlösning.”

Boken kommer ges ut våren 2022, så det är ett tag kvar. Men ni vill vi har er hjälp!

Om du läst någon av våra tidigare böcker så vet du att båda fakta-delarna och illustrationerna varvas med berättelser från verkliga människor. Och samma söker vi nu! Vi vill ha korta och långa citat från “vanliga människor”. Om bra sex, om dåligt sex, om erfarenheter av problem, om problemlösning, om lust och olust, om relationer, om vårdkontakter osv. Jag tänker att ni gärna får skicka in “lite av varje”. Gärna från blandade åldrar och perioder i livet.

Du måste förstås vara okej med att vi lånar ditt citat, men kan heller inte lova att alla som skickar in kommer med. Och vi kommer byta ut namn på alla, så du behöver inte alls oroa dig för att kunna identifieras sen.

Bidra gärna! Mejla till:

info@bakingbabies.se

1 kommentar till “Bok om sex!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *