Matvecka från Trinidad och Tobago

Dags för land 120! Idag misströstar jag lite. Inte för att målet egentligen är att bli färdig med världens alla länder, i det här projektet är det ju verkligen ”resan som är mödan värd”. Pratar man om självständiga stater så finns det 195, pratar man om länder finns det 246. Vi kryssar för länderna i uppslaget för flaggor i en kartbok för barn, och de verkar ha höftat lite någonstans mitt emellan de självständiga staterna och länder. När vet vi att vi är klara? Jaja, vi vet ju hur många länder vi ätit ifrån i alla fall!

Här är det utvalda recepten:

Previous

Next

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Integritets Preferens
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.