Give away: bäckenbottenföreläsning

Give away!

Julen ska vara presenternas högtid och under december månad kommer vi på Bakingbabies vara extra generösa!

Skriv en kommentar här på inlägget bakingbabies.se och motivera varför du ska få en julklapp av oss.

Kommentarer på instagram räknas ej.

Var noga att uppge din riktiga mejladress (den syns inte utåt) när du kommenterar.

En lycklig person kommer sedan väljas ut som lycklig mottagare av julklappen. Vinnaren kontaktas via mejl (övriga kontaktas ej).

Idag innehåller julklappen:

Webbföreläsning: INTRODUKTION TILL BÄCKENBOTTEN

Den här kortföreläsningen ger dig en introduktion till bäckenbotten. Vilka muskler ingår i bäckenbotten och vad gör de? Hur mycket ska man bäckenbottenträna och vad kan det vara bra för?

Riktar sig till dig som vill lära dig mer om bäckenbotten.

Värde 179 kr.

Läs mer här.

INFORMATION

Du som vinnare få “en biljett” till webbföreläsningen. Du kan själv välja dag när du vill se den, men vi behöver tidsinställa detta åt dig.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNAREN MEDDELAD.

Previous

Next

10 Comments

 • Jag vill lära mig mer om bäckenbotten!!
  Jag är nyförlöst och arbetar själv som fysioterapeut inom primärvården. En grundläggande kunskap om bäckenbottens anatomi och funktion känns på så många sätt relevant och viktig på både ett privat och professionellt plan. Söker nu litteratur och utbildningar för att lära mig mer, denna kurs kan bli en tacksam start mellan amningar och blöjbyten.
  Tack för ett grymt och viktigt arbete!
  / Julia

 • Önskar mig julklappen. Behöver den inte mer än andra, men har blivit besatt av bäckenbotten sen jag själv drabbats av besvär . Allt jag kan lära mig tror jag kan underlätta mitt liv, men vill också dela med mig av vad jag lär mig till andra med problem.

 • Jag hade blivit superglad! Det är min bästa anledning 😉 Detta har varit ett jättekämpigt år med mycket problem efter förlossning. Din sida har varit en stor tröst och guldgruva i att hjälpa mig navigera tillbaka till en fungerande tillvaro. Jag vill gärna få lära mig ännu mer, och nu när jag snart börjar jobba hade det varit fantastiskt att få mer kunskap för att kunna hjälpa och förstå de nyförlösta mammor som jag dessutom dagligen träffar i mitt arbete.

 • Om julklappen går till mig skulle jag bättre kunna hjälpa mina patienter som söker med besvär från bäckenbotten. Är fysioterapeut i primärvården och träffar många som har ett jättehandikapp med sin bäckenbotten som inte funkar eller gör ont. Gäller även gravida och nyförlösta.
  God jul till er alla

 • Jag har en förlossningsskada och väntar på operation. Tyvärr är väntetiden väldigt lång, så medan jag väntar hade det passat perfekt med föreläsning.

 • Tack för bra sida med vettig information! Som många andra här är jag en vetgirig fysioterapeut i primärvården som vill lära mig mer och hjälpa fler. Den här föreläsningen hamnar direkt på min önskelista!

 • Din blogg är ovärderlig för folkbildningen Mia! Jag hade inte kunnat allt jag vet idag och all info har hjälpt mig diagnosticera och till viss del avhjälpa mina förlossningsskador. Man blir aldrig fullärd och kunskap leder till nya frågor och önskan om ännu djupare förståelse. Skulle bli jätteglad för denna julklapp.

  Mejl: karinjosefsson@hotmail.com

 • Jag är 41 år gammal och gravid med första barnet. Har aldrig bäckenbottentränat (jag vet katastrof! Panik! ) Behöver nu all hjälp jag kan får!

 • Oj! Såg detta inlägg först nu. Får man kommentera så här sent? Att veta mer om bäckenbotten och hur dess muskler fungerar vore guld värt! Då skulle jag förstå mer kring min smärta och hur jag kan jobba runt den och vad jag kan träna på vilka sätt.

 • När jag fick barn kom problemen…, fick en förlossningsskada som ger mig problem i vardagslivet, dock tycker vården att allt ser fint ut och att det inte finns några problem “du har fött barn, man får räkna med att allt inte blir sig likt”. Förväntar mig inte att allt ska vara som när jag var 15, men det hade varit skönt att inte ha ont…, att kunna göra saker jag vill osv. därför skulle jag gärna vilja ta del av denna föreläsning för att förstå mer om hur bäckenbotten fungerar, vilka muskler som sitter var, vad de gör osv osv.

  Tack för möjligheten!

Comments are closed.