Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Give away: Föreläsning bäckensmärta efter graviditet

Give away: Föreläsning bäckensmärta efter graviditet

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Jul-hos-BakingBabies-1024x179.jpg

Give away!

Julen ska vara presenternas högtid och under december månad kommer vi på Bakingbabies vara extra generösa!

Skriv en kommentar här på inlägget bakingbabies.se och motivera varför du ska få en julklapp av oss.

Kommentarer på instagram räknas ej.

Var noga att uppge din riktiga mejladress (den syns inte utåt) när du kommenterar.

En lycklig person kommer sedan väljas ut som lycklig mottagare av julklappen. Vinnaren kontaktas via mejl (övriga kontaktas ej).

Idag innehåller julklappen:

Webbföreläsning: Bäckensmärta efter graviditet

Den här föreläsningen handlar om graviditetsrelaterad ledsmärta från bäckenet och hur du som fysioterapeut kan tänka med undersökning och behandling för detta tillstånd.

Riktar sig till fysioterapeuter eller andra professionella.

Pris 179:-

Läs mer här.

INFORMATION

Du som vinnare få “en biljett” till webbföreläsningen. Du kan själv välja dag när du vill se den, men vi behöver tidsinställa detta åt dig.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNAREN MEDDELAD.

12 kommentarer till “Give away: Föreläsning bäckensmärta efter graviditet”

 1. Jag vill gärna vinna då jag vill få bättre verktyg att hjälpa framförallt min bästa kompis med bestående bäckensmärta (bland andra många besvär efter graviditet) men även kunna öka min kunskap inför att jag själv ska börja jobba igen efter min föräldraledighet i mars och återigen träffa patienter postpartum.

 2. Jag önskar så gärna vinna denna för att på ett bättre sätt kunna hjälpa patienter med denna problematik, då jag jobbar som fysioterapeut på en vårdcentral. Jag stöter på denna patientgrupp titt som tätt men tycker utbudet av föreläsningar och information inom ämnet är begränsat. Upplever att denna grupp ofta ”hamnar mellan stolarna”. Vore super med fördjupning!

 3. Jag vill gärna vinna! 🙂 Jag jobbar som ft i norra Sverige och är intresserad av att lära mig så mycket som möjligt inom kvinnohälsa, både för att jag tycker att det är väldigt intressant och för att det finns ett stort behov av det här uppe.

 4. Din sida är en fantastisk inspiration! Önskar mig den här föreläsningen för att bättre kunna ge råd och behandling till kvinnorna jag möter i arbetet. + för att det alltid är kul att lära sig nytt som man vet kommer komma till användning!

 5. Jag önskar vinna denna då jag har som mål att 2022 våga ta steget och starta eget. Jag längtar efter att få bidra med vård jag kan stå för och vara inspirerad när jag går till jobbet om dagarna. Min förhoppning är att sakta men säkert ha kvinnohälsa som en nisch och jag vet att det kommer krävas mycket tid och, som för alla oss ft, självbekostad utbildning. Det känns viktigt att kompetensen finns även på glesbyggden, där jag bor. Jag ser så mycket fram emot kommande året som ett startskott och att kunna lägga till denna utbildning bland mina erfarenheter. Håller tummarna.

 6. Jag hade önskat vinna denna då jag arbetar med förlossningsskador på ett sjukhus som fysioterapeut. Vi arbetar mycket med själva bäckenbotten muskulaturen och bäckensmärtan hamnar mycket ute i primärvården. Med den här kursen hoppas jag kunna hjälpa kvinnorna med både bäckenbotten men även bäckenet när de kommer till mig efter en förlossningsskada då vissa även har med sig de smärtorna.

 7. Åh vilken jättebra föreläsning! Jag arbetar som fysioterapeut i primärvård, och är precis igång och ska starta upp ett projekt med BVC på vår vårdcentral. Syftet är att stötta nyblivna mamma vid återgång till träning mm. Har läst ungefär alla dina inlägg och läst en del studier, men vore toppen med denna kurs för att få lite mer kött på benen gällande bäckensmärta efter graviditet.

 8. Vilken julklapp! Detta känns som ett klurigt ämne som jag ännu inte riktigt djup dykt i och riktigt fått grepp om. Som FT inom kvinnohälsa finns de alltid saker att lära, just detta känner jag stort behov av för att kunna hjälpa patienter på bästa sätt!

 9. Den här skulle jag gärna vinna! Både av arbets ocv personliga skäl. Arbetar som fysioterapeut men hade själv bäckensmärta från väldigt tidigt i graviditeterna som sedan delvis finns kvar kring SI-lederna. Så skulle vara perfekt att lära sig mer om!

 10. Hej
  Jobbar som fysio inom primärvård och har länge haft målet att inrikta mig mot kvinnohälsa men eftersom vi jobbar brett och har brist på kollegor så hinner jag aldrig dit tyvärr utan försöker ”bara” klara dagen. Denna föreläsning skulle vara ett steg i rätt riktning 🙂

Kommentarer är stängda.