Give away: Webbföreläsning träning efter graviditet

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Jul-hos-BakingBabies-1024x179.jpg

Give away!

Julen ska vara presenternas högtid och under december månad kommer vi på Bakingbabies vara extra generösa!

Skriv en kommentar här på inlägget bakingbabies.se och motivera varför du ska få en julklapp av oss.

Kommentarer på instagram räknas ej.

Var noga att uppge din riktiga mejladress (den syns inte utåt) när du kommenterar.

En lycklig person kommer sedan väljas ut som lycklig mottagare av julklappen. Vinnaren kontaktas via mejl (övriga kontaktas ej).

Idag innehåller julklappen:

Webbföreläsning: ÅTERGÅNG TILL TRÄNING EFTER GRAVIDITET

I denna kortföreläsning får du som professionell en grund till rådgivning om återgång till fysisk träning post partum. När får man göra vad? Vad behöver jag fråga efter? Vad ska ge för råd? Här får du svar!

Riktar sig till fysioterapeuter, barnmorskor eller andra professionella.

Pris 179:-

Läs mer här.

INFORMATION

Du som vinnare får “en biljett” till webbföreläsningen. Du kan själv välja dag när du vill se den, men vi behöver tidsinställa detta åt dig.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNAREN MEDDELAD.

Previous

Next

7 Comments

 • Jag låg i startgroparna med ett projekt inom kvinnohälsa på vårdcentralen där jag jobbar. Hade börjat att söka anslag för att vidareutbilda mig. Sen blev min dotter sjuk och jag har varit hemma med henne i 9 mån. Nu har jag börjat jobba en dag/vecka och förhoppningen är att hon kan gå på förskola till våren och vi kan återuppta projektet. En sån här kurs vore perfekt att komma igång med innan jag kan ta ett helhetsgrepp kring vidareutbildning.

 • Jag brinner för att motivera och inspirera andra till rörelse. Jag och min kollega har startat upp en kurs i träning för föräldralediga, som är otroligt uppskattad. Det jag känner dock är att jag skulle vilja få ännu mer kött på benen. Det är ett så viktigt ämne att ha kunskap kring.

 • Som fysioterapeut i lilla staden Ekenäs i Finland jobbar jag med bl a kvinnohälsa samt rådgivning på min arbetsplats vid hälsovårdscentralens fysioterapiavdelning. Trots att jag läst in mig en hel del på ämnet vill jag även få bekräftat att jag tänker och funderar i rätta banor vad gäller just detta ämne, träning efter graviditet. Vore mycket tacksam för en sådan här julklapp!

 • Jag jobbar med inriktning kvinnohälsa och håller ständigt på att försöka utvecklas och förbättras. Har i nu 2 års tid försökt utöka samarbete med MVC i närområdet (men tyvärr bromsas allt av covid-19) för att lättare kunna förmedla min kompetens och kunskap samt komma åt alla nyblivna och många gånger osäkra mammor för att stötta och guida dom tillbaka till önskvärd aktivitet, nivå och funktion. Detta vore ett steg i rätt riktning.

 • Vill gärna vinna denna fina julklapp! Jag träffar kvinnor post partum som fysioterapeut i primärvården. Vill gärna inspireras av din föreläsning till ännu bättre omhändertagande av dessa kvinnor.
  Allt gott! /Karin

  karin.josefsson@hotmail.com

 • Hej! Jag är nybliven fysioterapeut och jobbar inom primärvården. Anledningen till att jag utbildade mig till fysioterapeut var just för att jobba med mammakroppen. Just nu är fokus på att bara jobba, träffa patienter och skaffa mer kunskap och erfarenhet. Skulle behöva och vilja gå alla dina kurser och föreläsningar men håller nu tummarna för att få denna som en start Tack för ett fantastiskt jobb och inspirationskälla

 • Hej
  Jobbar som fysio inom primärvård och har länge haft målet att inrikta mig mot kvinnohälsa men eftersom vi jobbar brett och har brist på kollegor så hinner jag aldrig dit tyvärr utan försöker ”bara” klara dagen. Denna föreläsning skulle vara ett steg i rätt riktning 🙂

Comments are closed.