Give away: Webbföreläsning Kejsarsnittsskolan

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Jul-hos-BakingBabies-1024x179.jpg

Give away!

Julen ska vara presenternas högtid och under december månad kommer vi på Bakingbabies vara extra generösa!

Skriv en kommentar här på inlägget bakingbabies.se och motivera varför du ska få en julklapp av oss.

Kommentarer på instagram räknas ej.

Var noga att uppge din riktiga mejladress (den syns inte utåt) när du kommenterar.

En lycklig person kommer sedan väljas ut som lycklig mottagare av julklappen. Vinnaren kontaktas via mejl (övriga kontaktas ej).

Idag innehåller julklappen:

Webbföreläsning: KEJSARSNITTSSKOLAN

Välkommen till kejsarsnittsskolan med Emma Redberg och Mia Fernando! En förlossningsförberedande kurs fast inför kejsarfödsel. Vi går igenom hur snittet går till och hur du kan optimera den första tiden , läkningen och återhämtningen efter snittet. Vi går också igenom hur du kan förhålla dig till aktivitet och träning.

Värde 459:-

Läs mer här.

INFORMATION

Du som vinnare får ”en biljett” till webbföreläsningen. Du kan själv välja dag när du vill se den, men vi behöver tidsinställa detta åt dig.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNAREN MEDDELAD.

Previous

Next

7 Comments

 • Vet inte om jag kommer kunna bli gravid igen, men hoppas. Har fått rekommenderat kejsarfödsel vid ev ny graviditet pga mina skador och men från min första vaginala förlossning. Kejsarsnitt skrämmer dock skiten ur mig! Försöker genom informationsintag av den större skalan, själv KBTa bort lite av denna skräck för att ens våga tänka tanken att försöka mig på att bli gravid igen. Mycket av det du/ni skriver har hjälpt mig i min fysiska rehab såväl som i min mentala läkning efter förlossningen. Tänker att denna kurs skulle kunna göra ngt liknande för mig i proaktivt syfte. Tusen tack för allt ni bidrar med! Och God Jul!

 • Jag väntar mitt andra barn och är rekommenderad kejsarsnitt efter en tredje gradens bristning från min första förlossning. När jag fick det beskedet blev jag ledsen, men delvis efter läsning hos dig känner jag mig helt lugn! Däremot vill jag gärna förbereda mig så väl som möjligt, både på snittet och tiden därefter – inte minst hur jag hanterar en energisk fyraåring och en bebis, utan att lyfta någonting.

 • I januari planeras min dotter komma till livet genom kejsarfödsel. Jag vill ge min kropp en riktig julklapp, den bästa möjligheten för återhämtning – speciellt nu när man har en treåring som också vill ha en bit av sin mamma. Tidigare snitt och operation på reproduktionsorganen gör att jag känner mig vingklippt och sargad.

 • Hej!
  Jag önskar mig den här julklappen för att kunna ge vidare till min vän som snart får sitt första barn där man planerar kejsarsnitt i slutet av januari. Jag tror att den här föreläsningen kan skänka trygghet och kunskap till både min vän och hennes partner. Det kommer säkert vara otroligt mycket nytt att hantera efter förlossningen och då tänker jag att det kan vara skönt att ha en bit av livet (rehab efter kejsarsnitt) där man inte behöver oroa sig så mycket.

  Med vänlig hälsning

 • Hej!
  Tack för en fin blogg och instagram där jag lärt mig en himla massa. Väntar mitt andra barn och fick under min första förlossning en grad tre bristning. Nu har jag ett snitt inbokat den 25/1. Det hade varit väldigt skönt att få förbereda sig på bästa sätt inför denna förlossningen. Jag har även önskat mig boken Snittkoll och mammaroll i julklapp av mannen för att på bästa sätt känna mig så förberedd jag kan inför lillans ankomst och efteråt.
  Ha en riktigt fin jul och tack för ert arbete!

 • Hej!
  Har snitt inbokat 11/1. Är andra barnet, fick komplicerad grad 2 och levatorskada med första i maj 2020 som jag fick kämpa med klor och tänder för att få diagnoserad. De hade sytt mig fel och inte fäst musklerna i mellangården utan i slemhinnan på något sätt, så skulle egentligen opereras i december -21 men blev lite oväntat gravid igen. Så nu laddar vi upp för snitt! Är biolog och intresserad av kroppen, har läst boken Snittkoll och mammaroll, sett flera förlossningsvideos med snitt och försökt förbereda mig så gott det går, men ärligt talat är jag superskraj. Var min värsta mardröm vid första förlossningen att få snitt, så all förberedelse som går att få är så värdefull!

 • Hej!
  Efter traumatisk förlossning med första barnet för 3 år sedan och en missad grad 4 där jag opererats nyligen för fistelgång så börjar jag nu längta efter barn 2. Har blivit rekommenderad att föda med kejsarsnitt pga mkt ärrvävnad som riskerar gå upp och denna kurs hade gjort mig både trygg och peppad för nästa graviditet och förhoppningsvis ge mig revansch på förlossningsupplevelsen 🙂

Comments are closed.