Matvecka från Panama

Det panamanska köket är enligt Wikipedia en blandning av afrikanska, spanska och ursprungsamerikanska tekniker, rätter och ingredienser, vilket återspeglar dess historia och variation bland befolkningen. Något som är vanligt i recepten som vi hittar är yuca (cassava/maniok) och det är vi inte så vana vid att tillaga. Men vi ska testa!

Panama är land 125 om vi räknat rätt!

Här är våra utvalda recept!

För att fylla ut till 7 rätter så kommer vi också äta fiskgratäng!

Har du någon erfarenhet av mat från Panama? Berätta gärna!

Previous

Next

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Integritets Preferens
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.