Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Meja kvinnohälsa

Meja kvinnohälsa

Har berättat litegrann på instagram tidigare, men tänkte nu göra en hel post även här på bloggen med dessa spännande nyheter: Jag ska byta arbetsplats!

Under några år har jag funnits på Arena Motion och Rehab och har haft eminenta kollegor och en otroligt trevlig arbetsplats. Men nu är det dags att gå vidare!

Min kollega Emma har närt en dröm om att ha en egen klinik endast nischad för kvinnohälsa och nu har hon sett till att den drömmen snart blir sann. I augusti öppnar därför Meja Kvinnohälsa.

Vi som jobbar där kommer alla vara specialistfysioterapeuter. Jag och Emma är specialister inom obstetrik, gynekologi och urologi. Våra kollegor är specialister inom idrottsmedicin, smärtrehabilitering och äldres hälsa samt lymfterapi. Det kommer även en psykolog till oss i gänget också! Förutom vård kommer vi även fortsätta bedriva utbildnings- och kursverksamhet, både riktat till patienter och till vårdgivare.

Adressen kommer vara Munkforsplan 33 i Farsta Centrum.

Mer info kommer. Följ oss gärna på instagram!

1 kommentar till “Meja kvinnohälsa”

  1. Vilket dream team ni kommer bli. Nu äntligen kanske jag kommer kunna hitta några tider . Det här är riktigt goda nyheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *