Nu släpps Lusten, liggen, livet!

Lusten, liggen, livet : om vardag och kåtslag (inbunden)

Allt du velat veta om lusten, liggen och livet, från författarna bakom succéerna Mammaroll och snippkontroll och Kejsarfödsel: snittkoll och mammaroll. 

Lusten, liggen, livet: om vardag och kåtslag tar fysioterapeuten Mia Fernando och illustratören Louise Winblad ett helhetsgrepp om den kvinnliga sexualiteten genom livet. Med sin sedvanliga blandning av lättillgänglig fakta, handfasta råd och humoristiska illustrationer tar sig Fernando och Winblad an allt från vulvans anatomi och fysiologin bakom orgasmer, till sex som småbarnsförälder och smärta och besvär vid sex.

Förbeställ ett signerat exemplar till kampanjpriset 229 kr (gratis frakt). Boken släpps den 6 april.

Lusten, liggen, livet är på samma gång viktig och underhållande läsning för dig som har en vulva och vagina. Den tar sig an kroppen, sexualiteten och allt runtomkring med både klarsynthet och hög igenkänningsfaktor.

Sista beställningsdag för signerade ex är den 12 april. 

Beställ signerad bok här!

Previous

Next

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *