Poddar där jag medverkat

Jag fick tips av en instagramföljare om att sammanställa en lista på några av de poddar jag besökt,

En av de första gångerna jag var med i en podd var när jag fick besöka Förlossningspodden. Det var första gången jag träffade Emma och jag håller henne varmt i mitt hjärta sedan dess. Hon är en osedvanligt bra person, lyssnare och samtalspartner! Jag har varit med ytterligare en gång efter det, men det är ett Patreonavsnitt.

Jag har ocså varit med Fysioterapeuternas podd och pratade kvinnohälsa. Där fick jag bland annat frågan om vad jag skulle genomfört för förändring om jag vore stadsminister för en dag. Det var en spännande fråga!

När jag var precis nygravid med Waldo, så där gravid så att jag helst bara ville pendla mellan att sova, äta eller kräkas. Då klämde jag också in att spela in ett poddavsnitt med Tyngre Radio. Jag tror och hoppas att det inte märks hur OTROLIGT dåligt jag mådde de där veckorna. Det kändes nästan som en oöverstiglig ansträngning att spela in den där podden, och då gjorde jag det till och med hemifrån.

När jag var i slutet av graviditeten med Waldo besökte jag Cissi Wallins dåvarande podd och pratade mammakropp och sånt. Det avsnittet hittar du här. Då hade jag betydligt ondare i kroppen och att ta sig dit var ett gissel, men jag var betydligt klarare i huvudet.

När Waldo var ganska liten besökte vi Vattnet Går och pratade om både mina egna och andras förlossningsskador. Waldo fick bajsa ljudförevigat, det är ändå en fin dokumentation över bebistiden, haha.

Precis någon av mina första veckor som tillbaka i arbetslivet 2019 efter föräldraledigheten fick jag också besöka Styrkebyrån och prata bäckenbotten och träning. Det var extremt roligt att få nörda ner mig i ämnet tillsammans med två väldigt inlästa samtalspartners.

Jag har också besök GLOW podcast och pratat om mina vanligaste ämnen, förlossningar och förlossningsskador.

I novemer 2021 joinade jag Wille (en före detta student till mig faktiskt!) och Jacob i Tyngre träningssnack. Ett år tidigare, oktober 2020 var jag också med i Tyngre Rehab.

Alldeles nyligen var jag med på två poddar. Gynpodden och Soffhäng med HejHejVardag. På gynpodden pratade vi om träning under och efter graviditet och med Louise pratade jag om hennes och mina nya bok, om sex och om förlossningsskador.

Previous

Next

2 Comments

    • Jag har blivit inbjuden flera gånger men vi har haft oerhört svårt att hitta tider vi alla kan. Att gifta ihop scheman för folk som jobbar inom vården är verkligen ingen lätt uppgift. Min personliga regel är att jag inte avbokar patienter för att vara med på poddinspelningar och dylikt, och det blir såklart en begränsning. Men jag tror säkert att det blir av förr eller senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *