Matvecka från Bhutan

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/91/Fla...

Vi är snart hemma! Efter att först ha levt i flyttkartongskaos och sedan i hyreslägenhet i några veckor är vi snart hemma i vårt eget, nya hem. Det är kommer säkert vara lite rörigt ett tag, men pannor och kastruller och kryddor är nog ganska lätta att hitta i flyttlådorna. Nu är vi snart redo att laga riktig och god mat igen!

Första matlandet i nya boendet blir Bhutan.

Här är våra utvalda recept från Bhutan:

Några dagar blir det säkert flyttstöks-anpassad mat, och då äter vi:

Previous

Next

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Integritets Preferens
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.