Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Matvecka från Serbien

Matvecka från Serbien

Land 131 blir Serbien. Det är alltid pirrigare att göra mat från länder där det finns svenskar med rötter i landet vi äter ifrån – det är större chans att vår bluff blir synad, haha. Menar inte att vi bluffar med matlagningen. Men mer att vi ju absolut inte påstår att vi KAN laga rätterna eller får till dem autentiskt på något sätt. Det är ju i princip alltid första gången vi testar de olika rätterna. Om det inte är en rätt som återkommer i en hel region (som Jollof rice från Afrika och “bönor och ris” i många länder i Sydamerika).

Serbisk mat verkar vara delvis ganska bekant från andra länder, men också lite nytt. Det ser gott ut!

Utvalda recept:

Det här kommer bli en god matvecka!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *