Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Oombett hantverkartips!

Oombett hantverkartips!

yellow pencil on white paper and carpentry tools

Här kommer ett tips om en kompis till oss. Han är snickare och kan typ allt. Och eftersom han nyligen flyttat och hamnat en bit ifrån sin upparbetade kundkrets tänkte vi tipsa här. Dels för att vara schyssta mot honom såklart, men också för att vara schyssta mot er. Det är ju så _himla_ svårt det här med bra hantverkare! Och Peter, som vår kompis heter, är duktig, noggrann, pålitlig, rolig och trevlig. Alltså precis en sån snickare man vill ha. Han är verksam i storstockholm men finns själv på södra sidan.

Peter är i grunden finsnickare, men har också jobbat med olika husbyggnationer i 20 års tid. Hans bästa gren är äldre hus, men har också jobbat med de flesta typer av uppdrag som berör privatpersoner.

Han låter hälsa att han också är certifierad kontrollansvarig (något som är ett lagkrav enligt nya PBL på lovpliktig byggnation). Fråga mig inte vad det är, men det låter ju viktigt och bra!

Han har också jobbat som kökssäljare på IKEA och är duktig på att både rita och bygga kök. Han kan också bygga garderober osv osv.

Oombett hantverkartips!

Om du vill nå Peter finns hans på gembackAB@gmail.com.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *