Matvecka från Zimbabwe

Land 137 blir Zimbabwe och vi har bara 56 länder kvar om vi går efter FN:s förteckning över 193 länder.

Här ska vi i ärlighetens namn säga att när vi går igenom de mer traditionella rätterna från Zimbabwe är vi sugna på att äta ganska exakt noll av dem. Det är mycket majsmjöls-matgröt och inälvsmat och det är nog saker man behöver vara lite van med för att gilla. Och hos oss går det helt enkelt inte hem. Vi hittar däremot en mer modern och också globaliserad receptsida. Även om det kanske inte blir riktigt autentiskt som landets egen matkultur så får vi ändå lära oss något om tillagningssätt och nyanser i kryddningar osv. Och det vi har valt ser onekligen gott ut!

Utöver detta äter vi plockmiddag en kväll.

Previous

Next

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Integritets Preferens
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.