Matvecka från Namibia

Land 138 blir Namibia. Vi får nu äta ikapp i länder från Afrika. Vi är nästan helt klara med Asien och Sydamerika vid det här laget. Namibia visade sig vara ett lite knepigt matland, eftersom vi fick välja bort rätter som ”Matangara is a Namibian dish that is prepared from the edible part of the animal’s stomach.” och en stor mängd med kötträtter som vi i övrigt inte var sugna på. Efter bortsortering av inälvsmat, matgröt och rätter med ingredienser vi inte kan få tag på kvarstår denna enda rätt:

Köttgryta med ris

Resten av veckan blir således annan mat:

Nästa helg har vi också barnkalas och då blir det glass i stora lass, chokladsnittar, popcorn och kanelbullar med choklad. Samt en skattjakt med godispåse.

Vad ska du äta i veckan?

Previous

Next

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *