Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Gruppträning för dig med bäckenbottenbesvär

Gruppträning för dig med bäckenbottenbesvär

crop sportswoman unfolding sport mat on wooden floor

Har du besvär från bäckenbotten och är rädd eller orolig för att komma igång med träning?

Meja Kvinnohälsa har vi många olika grupper för patienter och jag håller bland annat i träningsgrupper för dig med bäckenbottenbesvär. Grupperna är små, högst 6 personer i varje, och vi ses en gång i veckan under en period och tränar. Syftet är att du ska komma igång med trygg träning så att du sedan kan fortsätta på egen hand, på gym eller hemma.

Under våren har jag dessa grupper:

Tisdagar 8-9

Fredagar 8-9

Vi är i Farsta Centrum hos oss på Meja Kvinnohälsa. Före du börjar behöver jag ha träffat dig och gjort en bäckenbottenbedömning. Besöken/träningen kostar 250 kronor per gång (upp till 1200 kr, sedan gäller frikort).

Vid intresse eller frågor, skriv till mia@mejakvinnohalsa.se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *