Hoppa till innehåll
Hem » Rehab efter bäckenbottenoperation

Rehab efter bäckenbottenoperation

Aktuell status
Ej anmäld
Pris
1 400,00 kr
Kom igång
eller

OBS! Om du vill utnyttja Friskvårdsbidrag behöver jag lägga till info på ditt kvitto. Hör av dig via mejl för att få hjälp med det.

Den här kursen vänder sig främst till dig som ska genomgå en operation för missade eller defektläkta muskler i bäckenbotten. Det heter lite olika saker: perinerafi, perinealplastik eller mellangårdsrekonstruktion.

Den fungerar även som ett bra stöd för dig som genomgår en hysterektomi, en prolapsoperation eller inkontinensoperation – men viss information som gäller muskellagning gäller kanske inte dig. Du kan använda kursens kommentarsfält för att ställa frågor så att du får den information du själv behöver.

Jag rekommenderar köp av kursen några veckor före din operation, eftersom vissa delar av kursen omfattar råd om förberedelse inför ingreppet.

Kursens innehåll omfattar återhämtning, läkningsprocess och innehåller vägledning till rehabilitering för tre månader efteråt. Du har tillgång till kursen i fem månader. Kursen innehåller separata träningsprogram för varje fas i återhämtningen.

Matta eller bekvämt underlag Stor boll (pilatesboll) Liten boll (leksaks- eller fotboll) Gummiband Miniband Stol Handduk Lätta hantlar

Kurs innehåll

Expandera alla
Avsnitt innehåll
0% slutfört 0/1 Steps
Avsnitt innehåll
0% slutfört 0/1 Steps
1 av 2