Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Det går om man vill…

Det går om man vill…

Jag fick till ett ganska bra träningstillfälle idag, trots allt. Jag tog på mig träningskläder och ingen jacka, så att promenaden skulle bli för kall att gå omkring och såsa på. Och så testade jag att springa med vagnen, i 5-minutersintervaller. Jag tog det ganska lugnt, men det gick bra hela vägen faktiskt!
Vid Eriksdalsbadet stannade jag vid utomhusgymmet och körde ett varv på “maskinerna” där, plus att jag hade med mig en madrass och körde dagens dos med “plankan”.

Så nu är jag hemma, genomkörd i hela kroppen känns det som och totalsvettig! Härliga känsla!

Vi var ute i totalt en och en halv timme, så nu när vi kom hem så behövde Wollmar akut-ammas.
Fråga: bebisar och små barn ska inte äta salt. Hur är det med salt (svett) på brösten? Visst måste det vara så små mängder att det är okej?!

Innan någon får panik – JA, klart det är fräschare att duscha innan jag ammar. Men det känns inte sjysst att försvinna in i duschen när bebis är hungrig.

I eftermiddag ska vi på babygudstjänst i Högalidskyrkan och möta upp mamma någonstans som varit på kurs inne i stan. Mellan allt ska jag försöka tvätta fyra maskiner tvätt. Så vi har att göra, kan man säga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *