Första gången på egen hand

Ikväll har jag haft min första ”egentid” utan bebis sedan Wollmar föddes. Jag tog en fika på stan med Viktor och en promenad efteråt.
Jag hade pumpat ut mjölk och Joseph och Wollmar har klarat sig finfint hemma på egen hand. Tack och lov! Det var en underbart skön känsla att kunna vara hemifrån och vara ”mig själv” för en stund, utan bebis.

Jag och Viktor hade supertrevligt, det är fint med vänner!

Nu är jag hemma och har ganska ont i brösten. Och då är det bara en amning som jag hoppat över… (Hur ska det gå på jobbet sen… jag kommer få ha med mig pumpen… Får folk röka på jobbet så får man väl ta bröst-tömningspauser, visst?)

Jag är i alla fall mycket nöjd med min eftermiddag och kväll, både för att jag fått ha träffa en god vän, och för att Wollmar klarade sig bra utan mig.

Missförstå mig inte, det är inte så att jag vill att han ska klara sig helt utan mig. Men det är oerhört skönt att veta att Wollmar klarar sig lika bra med sin pappa.

Jaja….Wollmar kommer vara mätt och nöjd i någon timme till, så nu ska jag och pumpen ha lite kvalitetstid.

Wollmar övar på att rulla

image

Ja, att lyfta sig upp och hålla huvudet högt är det roligaste just nu. Då ser man så bra!

image
Men helt plötsligt så råkar man ju rulla av filten. Rackarns! Mamma måste vara mer uppmärksam!

image
På’et igen bara! Nästa sida var mjukare att rulla över till!

Imorse fick jag också en trevlig överraskning.

Jag och Wollmar skulle göra oss i ordning för dagen. Han fick sitta i sin babysitter i badrummet medan jag duschade av mig. När jag var färdig skulle jag lyfta upp honom för att ta honom till skötbordet, men tänkte vara smart och börja med att tråckla ur honom ur pjamasen redan där han satt. Jag började med att dra av ärmarna, och stoppade sedan in händerna för att liksom lyfta honom ur både pjamas och babysitter.

Det var bara det att jag råkade stoppa ner ena handen i en dåligt påsatt blöja.
En  blöja med ett tredagars bajslass.

YÄÄÄÄK.

En perfekt start på dagen!

Previous

Next

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *