Greppa och äta

Wollmar har nu börjat att ta större och större intresse för saker och ting omkring honom. Det har länge varit roligt att titta på hans mobiler i sängen, barnvagnen och skötbordet. Men nu märker man att det finns ett allt större intresse för att interagera med saker runt om honom. Så vi har börjat att försöka att introducera och ge honom olika leksaker. Så idag hände det: Jag kommer hem från frisören och Mia sitter på babyfilten med Wollmar. Hon tar kort på finaste Wollmar som har greppat och tagit teddybjörnsskallran (som vi fick av vännen Gunilla)…

image

…och fört den till munnen!

imageimage

Hejja Wollmar!

Nu låter kanske inte detta som världens största grej. Men för en liten pojke som inte kunnat föra sina egna händer till munnen är detta värsta framsteget! Vi är världens stoltaste och lyckligaste föräldrar.

 

 

Previous

Next

One Comment

  • Åh, jag blir också värsta stolt! Tänk att jag (eller okejrå, leksaken) kunde bidra till Wolles utveckling…! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *