Wilfred 1 år

Idag fyller Wilfred 1 år. Det blev tyvärr inte riktigt den födelsedagen vi tänkt för Wilfred ursprungligen. Men så är det ibland. Mias systers möhippa passade bäst för alla inblandade om de hade den idag. Vi får alltså ta kalas och firande imorgon istället.
Men lite födelsedagsfrukost och presentöppning blev det ändå.

image

image

Wilfred fick en kanin på hjul och en xylofon. Efter det var det mest att göra iordning oss, hjälpa Mia med det sista och sedan åka hem till mormor Marina.

Där har vi ätit, lekt och röjt och nu börjar Wilfred bli riktigt trött efter sin första dag som ettåring. Bonus för dagen var att mormor började drilla Wilfred att stå utan stöd. Det gav snabbt resultat och han kunde som mest stå i 12 sekunder.

image

wpid-wp-1431791918258.jpeg

image

Mormor hoppas att han lär sig gå till imorgon. Vi får se hur det går.
Här kommer till sist några kort från Wilfreds första år.

image

image

image

image

image

Och imorgon blir det fest!

Related Posts

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.