Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Josephs år 2016

Josephs år 2016

  • av

Josephs år 2016

Januari

2015 avslutades med jul på Öckerö och sedan började året med en till resa tillbaka till Öckerö för att fira min pappas 70-års dag. Mysigt med extra tid med familjen. På hemmafronten började Wilfred förskolan och både Mia och jag gick upp i arbetstid efter en 50/50 % höst.

Februari

Året fick en hektisk start på jobbet med massa arbete och många sena kvällar. Då passade det fint med en VAB-dag mitt i det hela att få tid med Wollmar-skroten.

Mars

I mars kom mina föräldrar på besök och jag och Mia passade på att gå på middag på en restaurang i närheten som vi länge pratat om att gå på. En kväll att själva få äta i lugn och ro och få prata med varandra utan att bli avbrutna. Underbart!

April

I april fyllde jag år. 33 år är kanske inte så märkvärdigt men det var trevligt att ha en anledning att baka tårta och bjuda på kalas. I slutet av månaden tog vi oss även ut till nackareservatet och lekte i skogen. Hoppas det blir fler sådana utflykter 2017!

Maj

I maj är det Wilfred och Mia som fyller år. Vi höll öppet hus i bostadsföreningens lokal och har en härlig vårfest. Vi inledde även Wilfreds potträning och åkte på amfibiebussen genom Stockholm, ett minne som Wollmar fortfarande pratar om varje gång vi går över djurgårdsbron.

Juni

Juni var kanske ändå en av de bästa månaderna det här året. Stockholm marathon tillsammans med Mia och sedan Italien! Oförglömligt!

Juli

I juli var jag först tillbaka på jobbet en kortis. Mia passade då på att dra en sväng och vara en stjärna på Almedalen. Sedan kom hon hem och samma helg drog vi tillsammans till Gotland och min semester fick sin officiella start. Så snart vi kommit hem från Gotland tog jag barnen och åkte till Öckerö. Stackars Mia fick knega på här hemma innan hon kunde komma och ansluta sig till oss.

Augusti

Augusti innebar två vändor fram och tillbaka till Öckerö. Den ena i glädjens tecken och den andra i sorgens. Först for vi ner för att närvara på min kusins bröllop med pompa och ståt. Två veckor senare var det för att begrava min kära morfar.

September

Med september kommer hösten och då gjorde vi karamelliserade fikon efter ett recept vi fick från paret som drev värdshuset/bondgården där vi bodde i Italien. För att göra menyn komplett gjorde vi även hemmagjord färskost och så började höstens ostprojekt.

Oktober

Ostprojektet var i full gång och en liten hårdost producerades. I samband med att den åts upp startades julosten. På arbetsfronten började jag i oktober även gå en ledarkurs som gav mycket självkännedom och berörde verkligen på djupet.

November

I november började planering och provbakning för julbloggandet på bakingbabies.se. Mia och jag fick förmånen att gå på fitnessfestivalens Guldhjärtatgala och kom, tack vare er läsare, tvåa efter Kalle Zackari som årets Social Media Influencer inom träning och fitness. Jag fick även gå på ett bakbloggningsevent via MyTaste och gjorde bland annat stjärnaniskola tillsammans med Gustav från jävligtgott.se.

December

December bar med sig en mysig och härlig hemmajul. Alla tilltänkta julfiranden flyttades på, på grund av magsjukor i familjen (inte hos oss som tur var), men det blev mysigt och härligt ändå!

Hur var ditt år? Berätta!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *