Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Skogs- och naturevent med Viking

Skogs- och naturevent med Viking

Skogs- och naturevent med Viking

Idag var vi bjudna på något så roligt som ett skogsäventyr anordnat av UppochHoppa-Sofia och Viking Footwear. Eftersom Mia gått och väntat på operationstid så länge har hon inte vågat tacka ja till några inbjudningar under oktober. Men när vi nu bjöds in till en helgaktivitet som är rolig även för barnen kunde vi inte tacka nej. Mia var hemma och roddade med bloggen efter vår lilla härdsmälta här i veckan, medan jag och barnen fick en ljuvlig skogsdag tillsammans med ett gäng andra bloggare och deras barn.

Dagen började med att vi samlades i Hellasgården. Vi fick veta upplägget och hälsa på varandra. Vilket roligt gäng! Vi hängde med  HejhejVardag-Louise. 

Sedan följde ett gäng stationer med aktiviteter som att leka och busa i en snöhög, inte nudda marken, bergsklättring mm. När väl magen började kurra blev det varm korv och en och annan grillad marshmallow.

Jag tror att ni förstår att barnen var helt lyriska.

Viking presenterade sin nya Vinterkollektion. Intressant att få höra mer kring bakgrunden till produkter och utveckling. Som konsument som bara går till butiken och provar och köper ett par skor lite snabbt var det lärorikt att få veta mer.

Vi fick lära oss mer om hur Gore-Tex funkar och om BOA-closure system, vilket är en ständningsystem för skor som kan ersätta kardborre/snören och som ger en jämn tryckfördelning över skon och foten.

Efter en solig och härlig dag i naturen åkte vi hem till Mia och berättade om våra upplevelser och drack varm choklad! En fin dag att fira in oktober!

1 kommentar till “Skogs- och naturevent med Viking”

  1. Så roligt att träffa er – jättekul att ni gillade dagen!
    jag skickade ju ut rabattkoden efter att ni redan skrivit, om man vill ha rabatt på Vikings skor kan man nyttja koden Koden SV17BLOGG som ger 20% rabatt på rekommenderade ordinarie priser i Viking Footwears webshop. Gäller till 22/10 och alla skomodeller. ❤

    Önskar alla en fin vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *