Kom på boklansering!

Reklam för vår nya bok!

Boklansering på NK Barn&Baby

Nästa torsdag har vi lansering för nya boken på NK Barn&Baby och ni alla är välkomna! För mer info kan ni leta upp eventet på Facebook, men det är öppet för alla. Det är först till kvarn på förfriskningarna, men alla som får plats är välkomna.

Frågestund

Ni måste inte köpa böcker även om vi såklart gärna både säljer och signerar böcker! Men vi kommer också ha en frågestund och då ska ni såklart komma och passa på att ställa alla era frågor! =) Om du inte känner för att räcka upp handen och ställa frågan då och där kan du göra det nu i kommentarsfältet! Bra va=!

Hoppas vi ses!

Previous

Next

4 Comments

  • Jag undrar hur lång tid efter en förlossning du tror en kan ha nytta av boken? Är den uppskattad av en som fick barn för fyra månader sedan?

    • Hej! Den har flera delar. Den första delen är allra mest lämpad för någon som vet att den ska genomgå en kejsarfödsel, eller den som fött oplanerat så och önskar mer förståelse för vad det var som hände. Den andra delen har rehabfokus, och följer man programmet från dag ett är man redan klar vid fyra månader postpartum. Så det beror lite på hur man har kommit igång och hur det känns i kroppen osv. Men ska man föda via snitt även en eventuell nästa gång så tror jag att den är bra. Så jag kan inte ge ett generellt svar på om den funkar för någon som fött för fyra månader sedan, faktiskt.

  • Jag födde barn för åtta månader sedan och har sen dess upplevt att jag är mycket svagare i nyporna. Att skruva av burklock tex är mycket knepigare. Upplever också att händerna är mycket mer känsliga för kyla. När jag tar ut något ut frysen kan jag knappt hålla i det. Kan man påverka detta på något sätt?

    • Har du också ont låter det som något som hör ihop med karpaltunnelsyndrom eller morbus deQuervain. Kolla isf upp det på vårdcentral eller hos arbetsterapeut. Har du inte ont, men bara nedsatt styrka, skulle jag också kolla upp hos läkare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *