Tysk matvecka

Image result for tyskland flagga

Vi har inte haft Tyskland än. Det finns massor av tyska kötträtter som vi inte har valt. Och massor med surkålsgrejer vi valde bort. Eller ja, vi har fortfarande surkål kvar från den Rumänska matveckan. Så det slinker säkert ner ändå, men vi pallade inte att göra fler rätter med surkål som huvudrollsinnehavare.

När vi ser recepten vi valt ut så ser vi också att barnhänsynen fått styra lite den här gången. Men den rumänska veckan var inte riktigt någon hit för barnen, så det får bli så den här gången. Och puddingen, ja, vi vet att den kanske också skulle passera för dessert hellre än huvudmåltid, men nu råkade vi läsa flera recept som just benämnde denna rätt som en sådan som ”barnen får när de vuxna äter något annat”, och då slank den med som huvudrätt hos oss ändå.

Övriga dagar äter vi en ihopslängd fiskpasta och ett stekt ris.

Leave a comment

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.