Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Matvecka från Kamerun

Matvecka från Kamerun

  • av
Kameruns flagga – Wikipedia

Wollmar valde Kamerun som kommande veckas matland och vi tänkte “varför inte?”. Vi har ingen som helst relation till Kamerun och vet väldigt lite om landet. När vi letar recept hittar vi 1) inte så många 2) en del som är rätt lika andra länders rätter som vi redan gjort och 3) en del som innehåller ingredienser vi inte med lätthet kan få tag i. Att recept är lika andra länders är i sig inget problem, men om det är maträtter vi inte gillat sådär jättemycket blir det ju ett hinder. Jollof Rice har vi däremot ätit från ett gäng länder nu, och det går alltid ner.

Här är veckans utvalda recept från Kamerun:

Övriga veckans dagar äter vi:

Vad ska ni äta i veckan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *