Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Föreläsning träning under och efter graviditet

Föreläsning träning under och efter graviditet

Det här är reklam för min egen verksamhet och webbföreläsningen om träning under och efter graviditet

“Fysisk träning under och efter graviditet – myter och sanningar”.

Den här föreläsningen gjorde jag första gången i april och det var många som ville vara med. Nu kommer den i repris! Föreläsningen syftar till att du ska lära dig mer hur du kan bygga upp kroppen under graviditeten och efter barnafödandet. Jag går igenom vilka insatser som är av betydelse och vilka myter och sanningar som finns inom området. Föreläsningen vänder sig både till dig som arbetar inom området och till dig som är eller varit gravid.

Vem är jag egentligen?

Jag är specialistfysioterapeut inom obstetrik och gynekologi och är också en flitigt anlitad föreläsare inom området. 2017 blev jag utsedd till årets fysioterapeut för mitt arbete med bloggen Bakingbabies. Jag har också varit med skrivit tre böcker inom området – Mammaroll och snippkontroll, Snittkoll och mammaroll och en fackbok på ämnet bäckenbotten och förlossningsskador.

Anmälning och betalning

Föreläsningen är strax över en timme lång. Om du vill se föreläsningen betalar du 350 kr till swishnummer 1236340384, skriv ”Webbföreläsning”. Skicka en skärmdump på swishbetalningen i mejl till mig (info@bakingbabies.se) och uppge namn och vilken mejladress du vill ha videolänken mejlad till.  När jag sett din betalning mejlar jag en videolänk till dig direkt. Länken kommer fungera först på utsatt datum och föreläsningen vara tillgänglig under ett dygn från klockan 12 fredagen den 12 juni till lördagen den 13 juni. Önskar du istället betala via faktura eller betala från utlandet kan du mejla så löser vid det. Vid utlandsbetalning till kommer en administrativ kostnad.

Jag hoppas att vi ”ses!!

Föreläsning träning under och efter graviditet är en mycket uppskattad föreläsning som jag hållit inför live-publik och på webben en gång tidigare.

Det är också möjligt att anlita mig som föreläsare, kontakta mig här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *