Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Webbföreläsning om träning under och efter graviditet

Webbföreläsning om träning under och efter graviditet

Det här är reklam för min egen verksamhet och webbföreläsning om träning under och efter graviditet

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Reklammärkning-550x73.jpg

Webbföreläsning om träning

Den syftar till att du ska veta mer om rekommendationerna kring träning under och efter graviditet och vad vetenskapen säger. Vad finns för nytta av att träna under graviditet? Får man en bättre förlossning om man är vältränad? Och när får man egentligen börja efteråt? Föreläsningen vänder sig till dig som är gravid, nyligen varit gravid eller till dig som arbetar inom området.

VEM ÄR JAG EGENTLIGEN?

Jag är specialistfysioterapeut inom obstetrik och gynekologi och är också en flitigt anlitad föreläsare inom området. 2017 blev jag utsedd till årets fysioterapeut för mitt arbete med bloggen Bakingbabies. Jag har också varit med skrivit tre böcker inom området – Mammaroll och snippkontroll, Snittkoll och mammaroll och en fackbok på ämnet bäckenbotten och förlossningsskador.

ANMÄLNING OCH BETALNING

Föreläsningen är strax över en timme lång. Om du vill se föreläsningen skickar du en anmälan till mig på info@bakingbabies.se och betalar 350 kr till swishnummer 1236340384, skriv ”Webbföreläsning”. Skicka en skärmdump på swishbetalningen tillbaks i mejl till mig (info@bakingbabies.se). När jag sett din betalning mejlar jag en videolänk till dig direkt. Länken kommer fungera först på utsatt datum och föreläsningen vara tillgänglig under två dygn från klockan 12.00 fredagen 7 juni till söndagen den 9 juni. Önskar du istället betala via faktura kan du mejla mig. För utlandsbetalning tillkommer en administrativ avgift.

JAG HOPPAS ATT VI ”SES!!

I anslutning till dygnet då föreläsningen är öppen kommer jag också ha ett blogginlägg öppet här på bloggen där du som deltagare kan ställa frågor om innehållet och få svar av mig.

(Det är också möjligt att anlita mig som föreläsare, kontakta mig här i så fall).

4 kommentarer till “Webbföreläsning om träning under och efter graviditet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *