Give away: Föreläsning rektusdiastas

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Jul-hos-BakingBabies-1024x179.jpg

Give away!

Julen ska vara presenternas högtid och under december månad kommer vi på Bakingbabies vara extra generösa!

Skriv en kommentar här på inlägget bakingbabies.se och motivera varför du ska få en julklapp av oss.

Kommentarer på instagram räknas ej.

Var noga att uppge din riktiga mejladress (den syns inte utåt) när du kommenterar.

En lycklig person kommer sedan väljas ut som lycklig mottagare av julklappen. Vinnaren kontaktas via mejl (övriga kontaktas ej).

Idag innehåller julklappen:

Webbföreläsning: Behandling av rektusdiastas

Här får du som har en del förkunskaper om bedömning och behandling av diastas en uppdatering av de senaste rönen. Vad säger senaste forskningen om träning och belastning?

Riktar sig till fysioterapeuter eller andra professionella.

Pris 179:-

Läs mer här.

INFORMATION

Du som vinnare få ”en biljett” till webbföreläsningen. Du kan själv välja dag när du vill se den, men vi behöver tidsinställa detta åt dig.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNAREN MEDDELAD.

Previous

Next

5 Comments

  • Ännu en fin julklapp! Uppdaterar mig mer än gärna. Det finns en del idéer, farhågor och förväntningar hos patienter jag möter och jag vill såklart bemöta detta korrekt, inte bidra till förvirring eller motstridiga budskap. Önskar er en glad andra advent!

  • Jätte intressant ämne som det frågas mycket om men som jag känner jag inte är så uppdaterad på. Arbetar som fysioterapeut på ett sjukhus med bäckenbotten, mycket av mitt arbete handlar om förlossningsskador. En fråga som ofta kommer upp bland patienter
    handlar mycket om rektusdiastas och när och hur de kan träna eller har de en rektusdiastad. Jag känner själv att bara bara har en grundkunskap och behöver ofta hänvisa kvinnorna till andra kollegor i primärvården för de frågorna. Den här kursen hade hjälpt mig mycket i mitt yrke och de patienter jag träffar.

  • Har haft många kvinnor både före, under och efter graviditet som kunder och frågorna och farhågorna från dessa mammor har bara regnat över mig, och mycket av det rör rektusdiastas. Som snart nyexaminerad fysioterapeut känner jag att det finns så mycket mer att lära sig än det man fick med sig från utbildningen, speciellt för någon som mig som vill fortsätta specialisera sig på kvinnohälsa och kunna hjälpa fler och kunna ge bättre råd och information.

  • Vilken fin julklapp!
    Jag vill gärna uppdatera mig kring senaste forskningen inom detta ämnet. Vill gärna bidra med att sprida det vi vet eftersom det förekommer så mycket oro och felaktiga föreställningar. Men det finns också en nyfikenhet över det vi kanske kommer att veta mer om framöver. Vem kan ha nytta av en operation och varför.

  • Detta omdiskuterade ämne skulle jag verkligen vilja få veta de senaste rönen kring och få stöd i tankar kring bedömning och behandling. Känner att jag själv är lite osäker och inte riktigt har tillräckligt mycket kunskap för att vara helt trygg och säker i min approach mot patienter. Detta råder de stor osäkerhet kring hos nyblivna mammor, finns mycket felaktig information som sprids därute och ett stort behov av ny och rätt forskning.

Comments are closed.