Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Give away: Webbföreläsning rehab efter förlossningsskada

Give away: Webbföreläsning rehab efter förlossningsskada

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Jul-hos-BakingBabies-1024x179.jpg

Give away!

Julen ska vara presenternas högtid och under december månad kommer vi på Bakingbabies vara extra generösa!

Skriv en kommentar här på inlägget bakingbabies.se och motivera varför du ska få en julklapp av oss.

Kommentarer på instagram räknas ej.

Var noga att uppge din riktiga mejladress (den syns inte utåt) när du kommenterar.

En lycklig person kommer sedan väljas ut som lycklig mottagare av julklappen. Vinnaren kontaktas via mejl (övriga kontaktas ej).

Idag innehåller julklappen:

Webbföreläsning:

REHAB EFTER FÖRLOSSNINGSSKADA ELLER OMOPERATION

Välkommen till denna webbföreläsning om rehab efter förlossningsskada eller omoperation. Föreläsningen täcker det du behöver veta kring rehabilitering efter en förlossningsskada eller omoperation av en sådan.

Du kommer att få lära dig:

 • Allmän bäckenbottenanatomi och muskelfysiologi
 • Förlossningsskada grad 1-4 och levatorskada
 • Riskfaktorer för förlossningsskador
 • Kroppens återhämtningsfaser efter en förlossning och/eller bäckenbottenoperation

Värde 359:-

Läs mer här.

INFORMATION

Du som vinnare får “en biljett” till webbföreläsningen. Du kan själv välja dag när du vill se den, men vi behöver tidsinställa detta åt dig.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNAREN MEDDELAD.

19 kommentarer till “Give away: Webbföreläsning rehab efter förlossningsskada”

 1. Jag skulle verkligen vilja se denna föreläsning. Fick en förlossningsskada med sfinkterrupter vid min första förlossning 2016. Nu har jag fött mitt tredje barn (alla vaginalt). Jag är så glad att jag vågade föda de andra vaginalt för det var underbara upplevelser men jag är lite extra rädd för att komma igång med hårdare träning igen. Och den information jag fick efter skadan var fruktansvärd. En läkare ”kastade” in en lapp på BB-rummet där det stod att man i framtiden kan bli analinkontinent och det är särskilt viktigt att knipa lite extra efter en skada. Inget mer stöd än så. Som tur är så är min känsla av bäckenbotten bra idag.

 2. Är gravid med vårat första barn och är superintresserad av detta ämne! Jobbar som fysioterapeut och gillar både styrketräning och löpträning. Skulle vara toppen med denna kurs både för egen del men också för mitt yrke Har följt bloggen länge och vill bara säga tack för ert arbete

 3. Jag skulle gärna vilja lära mig mer om rehab efter en förlossningsskada för att kunna använda mig utav det i mitt yrke som fysioterapeut.

 4. Wow! Denna skulle jag verkligen vilja vinna! Var äntligen på 3D ultraljud igår med mindre uppiggande besked det mesta var trasigt och hänger ut och pga skör och ärrig hud var de inte ens säkra på operation. Väntar nu remiss till hud och nytt besök för planering av ev op om 6 månader. Hej smärta nu tar vi sällskap minst ett år till! behöver så lite pepp och hjälp att finna motivationen igen!

 5. Jag har fött två barn, båda förlossningarna var i min mening bra. Vid sista förlossningen så var det dock något som gjorde såååååå sååå såååå ont. Men ut kom han och “allt såg fint ut”. Endast ett skrapsår som inte ens behövde sys. Åren gick och inte förrän min syster påpekade att det inte är normalt att inte kunna hålla sig när man är bajsnödig så sökte jag hjälp. Jag hade ju anpassat mig. Att jag inte kunde springa, hoppa, hosta eller nysa var ju ingen big deal, man knep ihop benen och hoppades på det bästa. Snöt sig samtidigt som man kissade för att undvika blöta brallor. Man anpassar sig.
  Jag fick hjälp, är nu nyopererad med rekonstruerad mellangård och tvt-nät.
  Så jag vill VERKLIGEN vinna den här luckan. Håller alla tummar och tår

 6. Detta låter som en oerhört intressant föreläsning och jag skulle verkligen vilja gå på den. Har två barn och känner att allt inte står rätt till… har sökt vård flera gånger men “allt ser fint ut” och är “helt normalt”. Skulle därför vilja ta del av denna föreläsning för att lära mig mer kring förlossningsskador för att kanske och förhoppningsvis får mer “kött på benen” för att fortsätta söka vård och kanske veta vad som behöver utredas. Skulle bli extra glad om jag vann en biljett till föreläsningen då jag är student och inte har möjlighet att prioritera föreläsningar/ eller aktiviteter för min skull som kostar pengar just nu.

  Tack för möjligheten att vara med och vinna denna julklapp <3

 7. Detta vore toppen för mig som ska opereras i februari. Jag har krigat mig fram bland olika gynekologer,läkare och fysios sen jag förstod att allt inte stod rätt till efter förlossningar 2017 och 2020. I höstas träffade jag äntligen rätt personer, både fysio och läkare som konstaterade muskelskador. Vill ha så mycket kunskap som möjligt till min rehab så denna webbföreläsning hade varit guld!

 8. Vinner gärna denna föreläsning. Lever med förlossningsskador med smärtproblematik och väntar på operation framöver. Vill inte motivera mer då det känns som det blir en tävlan i misär.

  1. Skulle bli superglad och tacksam för denna föreläsning! Jag har själv opererats, lever med levator skada och träffar kvinnor med dessa besvär i primärvården.

 9. Jag har efter 3 år fått min förlossningsskada “erkänd” vilket i sig är en vinst. Dessvärre är kompetensen bristande på området i min region och jag famlar mer eller mindre i mörkret ensam med en smärtproblematik som jag inte riktigt får hjälp eller bukt med. Förhoppningsvis skulle denna föreläsning vara en stor hjälp och bringa förståelse för min kropp!

 10. Vill så otroligt gärna vinna denna föreläsning!
  Har en nära vän som drabbats av total sfinkterruptur och vill så gärna kunna hjälpa henne mer. Jobbar inom rehab men kan för lite om detta område för att kunna hjälpa på bästa sätt. Men detta verktyg skulle kanske kunna hjälpa henne ännu mer i vardagen och i förståelse kring hennes skada.
  Ni gör ett fantastiskt jobb med denna blogg och insta! Stor eloge till er! <3

 11. Skulle bli superglad och tacksam för denna föreläsning! Jag har själv opererats, lever med levator skada och träffar kvinnor med dessa besvär i primärvården.

 12. Har under hösten fått flera skador bekräftade via 3D ultraljud. Kommer dock vänta med operation tills i höst så minsta barnet (har 2 stycken) hinner bli lite större. Jag tänker att kursen kan hjälpa mig både nu samt i höst så därav är jag väldigt sugen på att vinna denna!

 13. Jag skulle gärna vinna denna kurs då jag i mitt arbete möter dessa kvinnor och känner ett ständigt behov av att läsa på, läsa mer, förnya och förbättra min kunskap. Är hyfsat ny i ämnet och jobbar ständigt på att se till att utvecklas och lära nytt.

 14. Jag skulle så gärna vilja vinna denna föreläsning. Står i kö för operation sedan 10 mån tillbaka. Pendlar ständigt mellan hopp och förtvivlan då skadorna påverkar min vardag.

 15. Efter 3 felaktiga rekonstruktioner av min 3:e grads sfinkterruptur de senaste 10 åren har jag äntligen blivit rekonstruerad rätt av specialist på just denna skada (opererades 12 nov). Jag behöver all hjälp jag kan få för att lära känna mitt underliv igen och lära mig hur det fungerar. Jag har längtat efter ett fungerande underliv och vill lämna rövåren bakom mig.

 16. Jag läste alla kommentarer innan jag började skriva här och känner bara att vi alla är värda kunskapen och skulle ta vara på den även i våra yrken. Jag skulle bli så tacksam om jag fick denna föreläsning eftersom jag själv vill lära mig mer mer mer om detta viktiga ämne. Intresset har ju bara växt sen jag själv fick en skada i samband med förlossningen för ett år sedan. Jag önskar dig en fin jul!

 17. Jag har fött barn för 6 veckor sedan och fick då en förlossingsskada grad 4. Jag har tränat hela mitt men känner mig nu rädd för hur jag ska komma igång igen, rädd att göra fel. Jag är fysioterapeut men saknar kunskap inom det här området, ser detta även som ett tillfälle att lära mig mer för att kunna hjälpa genom mitt yrke i framtiden.

Kommentarer är stängda.