Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Give away: Webbföreläsning fysisk träning

Give away: Webbföreläsning fysisk träning

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Jul-hos-BakingBabies-1024x179.jpg

Give away!

Julen ska vara presenternas högtid och under december månad kommer vi på Bakingbabies vara extra generösa!

Skriv en kommentar här på inlägget bakingbabies.se och motivera varför du ska få en julklapp av oss.

Kommentarer på instagram räknas ej.

Var noga att uppge din riktiga mejladress (den syns inte utåt) när du kommenterar.

En lycklig person kommer sedan väljas ut som lycklig mottagare av julklappen. Vinnaren kontaktas via mejl (övriga kontaktas ej).

Idag innehåller julklappen:

Webbföreläsning: FYSISK TRÄNING – MYTER OCH SANNINGAR

Vill du lära dig mer hur du kan bygga upp kroppen under graviditeten och efter barnafödandet? Jag går igenom vilka insatser som är av betydelse och vilka myter och sanningar som finns inom området. Föreläsningen vänder sig både till dig som arbetar inom området och till dig som är eller varit gravid.

Värde 359:-

Läs mer här.

INFORMATION

Du som vinnare får “en biljett” till webbföreläsningen. Du kan själv välja dag när du vill se den, men vi behöver tidsinställa detta åt dig.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNAREN MEDDELAD.

8 kommentarer till “Give away: Webbföreläsning fysisk träning”

 1. Hej hej!

  Är en person som innan jag blev gravid har varit väldigt aktiv. Men så fort jag plussade har min vardag kantats av förkylningar och influensa. Jag är just nu i vecka 17 och börjar sakta men säkert bli piggare men är rädd att jag tappat min grundstryka och kondition. Att sätta igång med träningen igen skrämmer mej verkligen och jag svårt att sålla i alla olika träningsmyter som florerar på internet.

  Kort sagt, jag skulle verkligen behöva en liten knuff i rätt riktning för en fysisk och välmående graviditet och förlossning.

  Mvh.
  Kajsa

 2. Hej, jag är fysioterapeut som arbetar inom primärvård och vill gärna öka min kunskap inom området så jag kan hjälpa fler bättre.

 3. Hej!
  Jag är en väldigt aktiva person sista träningspasset var två dagar innan förlossningen startade. Efter en väldigt jobbig förlossning med akut kejsarsnitt är iaf mer än lite lost i hur jag ska träna. Din webbutbildning skulle vara ett fantastiskt stöd och en spark i baken att våga komma igång på riktigt igen.

 4. 6 månader efter graviditet Nr 2 och kroppen känns svag och gör ont. Skulle så gärna vilja ha lite djupare information hur jag ska gå tillväga för att känna mig stark!

 5. Hej!
  Är i väldigt tidigt skede av min första graviditet och är en person som tränar tung styrketräning samt kondition i form av korta men intensiva intervaller. Detta vill jag gärna fortsätta med, men redan nu påpekar min fästman att jag måste sänka vikter och intensitet. Hans stora fasa är missfall. Inom området är det svårt att hitta vettig fakta och att få ta del av din webbförelösning hade hjälpt mig (oss) väldigt mycket för att få reda ut ett och annat tror jag.

 6. Hej!

  Ligger på soffan och sniffar på min treveckors bebis. Saknar min kondition och styrka som jag hade innan första barnet. Ska ta tag i det vilken dag som helst nu. Ska bara… Äta lite skumtomtar först En inspirerande föreläsning skulle göra susen för att komma igång.

 7. Hej!
  Jag har nu gått in i vecka 25 och tycker det är svårt att hålla igång träningen och hitta rätt övningar som fortfarande känns bra. Jag har ett aktivt jobb och en är aktiv person annars men nu har jag liksom fastnat i lunken att bara jobba och sen hamna i soffan. Jag skulle behöva en extra pepp och information via en sån här föreläsning både till nu innan lill killen kommer samt till efter!

 8. Det är nu ett halvår sedan en lång, svår och traumatisk förlossning. Har fysiska problem pga graviditet/förlossning/postpartum som gör att jag är sjukskriven från föräldraledigheten. Jag har en fysiokontakt men känner att jag behöver mer information hur jag ska kunna förstå kroppen, läka och bygga upp kroppen igen. Pga sjukskriven samt partner föräldraledig med låg SGI (deltidsarbetande studenter är inte mycket att hänga i julgranen när oförutsedda händelser sker…) så har jag tyvärr ingen möjlighet att bekosta sådant här ur egen ficka.

Kommentarer är stängda.