Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Give away: Rehab efter diastasoperation

Give away: Rehab efter diastasoperation

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Jul-hos-BakingBabies-1024x179.jpg

Give away!

Julen ska vara presenternas högtid och under december månad kommer vi på Bakingbabies vara extra generösa!

Skriv en kommentar här på inlägget bakingbabies.se och motivera varför du ska få en julklapp av oss.

Kommentarer på instagram räknas ej.

Var noga att uppge din riktiga mejladress (den syns inte utåt) när du kommenterar.

En lycklig person kommer sedan väljas ut som lycklig mottagare av julklappen. Vinnaren kontaktas via mejl (övriga kontaktas ej).

Idag innehåller julklappen:

Webbkurs: Rehab efter diastasoperation

Rehab efter diastasoperation är en kurs som inkluderar information inför operationen och rehabprogram fram till 6 månader efter operationen. Det är teori om hur du bäst tar hand om kroppen och filmade övningar uppdelade efter nivåer som följer kroppens läkning. Har du tid och möjlighet kan det vara bra att köpa kursen någon eller några veckor innan operationen, men själva rehabupplägget börjar först när du opererats. Du har tillgång till kursen i 6 månader.

Läs mer här.

Värde 1200:-

INFORMATION

Du som vinnare får gratis tillgång till kursen. Kursen kan startas när som helst mellan 10 jan-28 febaruari 2021.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNAREN MEDDELAD.

4 kommentarer till “Give away: Rehab efter diastasoperation”

  1. Hej!
    För 12 dagar sedan genomgick jag en diastasoperation efter att ha haft en stor delning av musklerna (10 cm). Jag har alltid gillat att träna och vara aktiv men har en ganska stor oro över hur det ska gå att komma tillbaka efter operationen. Det hade varit guld värt att få er hjälp genom kursen.

  2. Hej!
    Åh denna kursen hade varit guld värd! Jag har tre barn, 9,7och 3 år gamla. Redan med min första fick jag en delning av magmusklerna. Jag har sökt vård flertalet gånger för besvär den gett mig både innan jag visste vad en diastas var och efter. Med fingrarna mätte en kirurg delningen till 2cm och där var det kört att få hjälp. Den 7okt i år valde jag att op mig privat och ångrar det inte en sekund. Delningen var på 6cm! Fick ingen rehab alls vilket jag i och för sig visste och har genom en facebookgrupp själv sökt övningar. Vill jag något så löser jag det men hade blivit så glad om jag vunnit denna kursen och fått hjälp. Mitt mål nu är att bli ännu starkare än innan operationen fysiskt. Hoppas hoppas!!

  3. Hej! Är snart tre månader sedan min op och är så glad och nöjd. Otroligt vad kroppen åstadkommit återigen. Med hjälp av din kurs vill jag fortsätta visa min kropp tacksamhet med en bra rehabilitering tillbaka till en stark mage. Så peppad på det! Hoppas!

Kommentarer är stängda.