Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Give away: Träna dig stark med levatorskada

Give away: Träna dig stark med levatorskada

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Jul-hos-BakingBabies-1024x179.jpg

Give away!

Julen ska vara presenternas högtid och under december månad kommer vi på Bakingbabies vara extra generösa!

Skriv en kommentar här på inlägget bakingbabies.se och motivera varför du ska få en julklapp av oss.

Kommentarer på instagram räknas ej.

Var noga att uppge din riktiga mejladress (den syns inte utåt) när du kommenterar.

En lycklig person kommer sedan väljas ut som lycklig mottagare av julklappen. Vinnaren kontaktas via mejl (övriga kontaktas ej).

Idag innehåller julklappen:

Webbkurs: Träna dig stark med levatorskada

Träna dig stark (med levatorskada!) är en åtta månaders kurs för dig som har en levatorskada. Den innehåller filmade övningar i fyra nivåer att utföra över åtta månaders tid, vägledning till hur du vågar stegra och råd för en aktiv vardag. Teoridelen är den mest omfattande av alla kurser och omfattar allt från anatomi till vilka symtom och följder en levatorskada kan ge och vilka åtgärder du kan göra själv för att minska symtom, optimera funktion och hålla så god livskvalitet som möjligt, levatorskadan till trots. Du har tillgång till kursen i åtta månader.

Läs mer här.

Värde 1700:-

INFORMATION

Du som vinnare får gratis tillgång till kursen. Kursen kan startas när som helst mellan 10 jan-28 febaruari 2021.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNAREN MEDDELAD.

23 kommentarer till “Give away: Träna dig stark med levatorskada”

 1. Jag vill kunna leka mer smärtfritt med mitt barn, har testat så mycket olika behandlingar, rehabövningar men ingenting har hjälpt.
  Har bilateral levatoravulsion, plus några skador till. Läst mycket här och tror kursen skulle kunna hjälpa mig 🙂
  God jul o gott nytt år.

 2. Jag har haft er webbkurs med träning efter vaginal förlossning som “snuttefilt” senaste året, den har hjälpt mig så mycket mot rädslan att träna fel och belasta bäckenbotten för mycket efter två ganska täta förlossningar. För någon månad sen fick jag bekräftat att jag har en levatorskada, och då kom de där hjärnspökena och rädslan krypande igen. Kanske t o m övningarna i programmet efter vaginal förlossning är för mycket för min kropp? Jag förstår att det inte rakt av behöver vara så, men för att få tillbaka tryggheten och känslan av att det här är anpassat för min kropp så önskar jag mig webbkursen för dig med levatorskada, i julklapp! 🙂

 3. Är opererad tre gånger för bak & framfall. Har fortfarande stora skador på mina inre muskler & har nu fått veta att jag har levatorskada. Min senaste operation utfördes i februari i år & har sedan dess kroniska smärtor & en synlig pågående inflammation. Fram & bakfalls operationen blev totalt misslyckad även denna tredje gång. Har helt tappat mitt liv. Önskar så få stöd & hjälp att komma tillbaka till ett mer fungerande liv.
  Önskar er en riktigt God Jul & Gott Nytt År!

 4. Åh, den här kursen är drömmen. Jag har själv tränat på i ett par år för att överhuvudtaget hitta kontakten med min bäckenbotten efter en levatorskada och kan nu få till en kontraktion även på den sidan skadan sitter, men skulle önska att få en väg framåt. Vad ska jag göra nu för att få ännu mer kontakt och styrka? Jag har motivationen, men saknar verktygen. Den här kursen skulle verkligen kunna hjälpa. Håller tummar och tår! Tack!

 5. Jag har så många gånger påbörjat och försökt mig på att hitta rätt och tillbaka till ett starkt bäcken men lyckas inte ta mig hela vägen och tappar det.
  Så är jag där igen med kombination en av lite rörelserädsla för att göra saker värre än vad de är och att jag är svag och då inte hittar rätt i min intensitet. Skulle vara så grymt att ha ett program att följa med tydlighet så jag vet att jag smyger fram rätt.
  Önskar mig efter dessa 10 år med skadan att jag skulle känna mig stark för att leka och vara med mina barn samt ha en fungerande vardag utan att oroa mig för att få smärttoppar när jag gjort något extra en dag.

  Vore toppen att få starta 2022 med att stärka min kropp.

  Tack fina för din fantastiska kunskap du delar med dig av!
  Kramar från en gamal patient.

  God jul och gott nytt år!

 6. Fick just bekräftat levatorskada helt på ena sidan men också oväntat delvis på andra sidan! Klart nedslående. Dessutom massa andra skador som de är osäkra kring operation i dagsläget. Vill bara kunna leka fullt ut med mina barn smärtfritt! Denna kurs skulle vara perfekta julklappen och lyfta mitt humör! God jul!

 7. Det här skulle vara den perfekta fortsättningen efter att ha gått er kurs rehab efter mellangårdsoperation. Jag känner redan att operationen inte ändrat min situation så som jag hoppats och är rädd att mitt liv skall bli som alla de åren innan; fast i en alltför mesig rehabilitering träning utan att kunna eller våga komma vidare. Jag längtar så efter att kunna använda min kropp igen, och att ta med mina barn på spännande äventyr <3

 8. Total dröm-kurs! Längtar efter att få känna rörelse och styrka i kroppen men navigerar mellan olika vårdgivare och träningsinstruktörer som ger olika råd och till slut vet jag inte vad som stämmer/är rätt väg att gå. Hämmad i att våga komma igång ordentligt och få köra på. Kommer njuta mig igenom denna kurs med tillit och tillförsikt. Håller tummarna så hårt! God jul

 9. Åh, det vore fantastiskt att få! Börjar misstänka att min levatorskada är grunden till annan smärta i bäcken och höfter. Bor dock i en del av landet där den kompetensen saknas…
  tänk om det gick att få ordning på kroppen igen! Att kanske springa utan smärta!
  Operation hjälpte till viss del, men nu måste det till mer…

 10. Den här kursen skulle kunna hjälpa mig att komma över min rörelserädsla. Jag har inte vågat göra annat än att ta lugna promenader sedan förlossningen -18. Jag har total avlossning på höger sida och har genomgått två operationer men tyvärr besvär kvar. Jag jobbar nu med acceptans av mina skador och jag behöver stärka kroppen vilket jag tror kan vara en del av att acceptera läget, jag hoppas att denna levatorkurs skulle kunna minska mina besvär och få mig att må bättre även psykiskt

 11. Det hade varit fantastiskt att vinna denna kurs. Jag har totalavlossning på höger sida och har varit rörelserädd sedan förlossningen 2018. Jag har opererats två gånger men ändå en hel del besvär kvar, denna kurs hade varit så bra för mig då jag endast vågar gå lugna promenader. Jag jobbar nu med acceptans av mina skador och att samtidigt få stärka upp kroppen hade varit jättebra och en del av processen att acceptera skadorna. Kanske kan besvären minska och jag vågar vara aktiv med barnen igen

 12. Klart den här kursen vore guld värd, men den är nog högt eftertraktad Jag är kanske inte heller prio på att få den här kursen då jag går till din kollega som är helt fantastisk (!) och en räddare i nöden när man mår som sämst… Kanske att det finns andra här som inte har en fysio alls. Ni gör ett så bra arbete och låt oss hoppas att det en dag ska finnas möjlighet till att få lika vård i alla delar av landet. Låt oss tro och hoppas att det sker (och att man snart kan laga levatorskador )!

  Tills dess vill jag skicka all pepp och cred till en mycket välskriven, väluppbyggd och faktabaserad blogg som hjälpt mig (och säkert så många fler!) hur mycket som helst.

  God jul och gott nytt år!

 13. Jag har fött mitt tredje barn i somras och har nu haft min första träff med läkare på Huddinges bäckenbottencentrum. Jag har själv misstänkt levatorskada sen andra förlossningen och nu efter tredje fått mer symptom och äntligen sökt hjälp. Jag skulle bli så glad över att vinna så jag kan börja med träningen nu direkt efter diagnos. Jag vågar inte röra på mig helt och leka fritt med barnen i dagsläget då symptomen ökar direkt. Hoppas kunna förbättra livskvaliteten när jag blir starkare i bäckenbotten. Tack för att du hjälpte mig att förstå mina vaga symptom!

 14. För att det alltid ser fint ut trots att det inte är det. Jag har fått hjälp men måste åka långt för att få den. Det går inte att ta ledigt så mycket som behövs för att lösa det. Så nu måste jag söka ny remiss och hoppas på att få hjälp i samma stad. Födde barn för 20 år sedan och har försökt få hjälp i 5 år. Dessutom skiljde jag mig i våras och nu är jag rädd för att träffa någon ny.

 15. Hej!

  Denna kurs skulle gynna mig ordentligt då jag relativt nyligen har opererat mig för ett ex antal muskelskador. Dock går det som sagt inte att laga levatormuskelaturen varav jag skulle behöva kunskapen angående hur jag ska träna.

 16. För att jag har levatorskador.
  För att jag vill inte ha ont längre.
  För att jag vill bli av med mina mentala spärrar som hindrar mig att röra mig/ leva på mina villkor.
  För att jag inte vet vilka mina villkor är numera -pga levatorskadorna.
  För att jag inte hittar någon hjälp i min del av landet.
  För att jag lyckades träffa dig 2ggr och vet vilken räddade ängel du är för så många.
  För att jag är redo att börja jobba.

 17. Precis så, det är precis så jag har min mentala bild av mig själv: jag är stark och mår så bra av träning. Men hur ska jag göra nu för att träna rätt, hur ska jag träna med denna levatorskada? Så intresserad av denna kurs nu när jag nyligen konstaterats med denna skada 5 år efter förlossningen.

  Tack för ert engagemang

 18. Den här kursen skulle förmodligen rädda mitt liv. Mina skador har inneburit och innebär mer smärta på flera sätt en ett än vad jag någonsin trodde att jag skulle behöva genomlida. Jag vill inte sluta kämpa, allt jag har gjort sen mitt mirakel föddes är att kämpa. Kämpa mot alla dåliga odds och utmaningar som ständigt kastats åt mitt och min familjs håll. Men det börjar bli svårt. Och jag talar nog för många när jag beskriver dessa känslor. För mig vore det obeskrivligt att kunna kämpa med hopp om att se lite ljus i slutet av tunneln, vilket kursen garanterat kommer frambringa.

 19. Hej! ☺️
  Efter tre operationer så fick jag vid den sista (!!) operationen veta att jag har levatorskada som inte går att åtgärda. Det bekräftade mina misstankar om att jag har svårt att vara så aktiv i mitt liv som jag skulle önska och det vore häftigt om din kurs skulle kunna hjälpa mig att komma till bästa nivån, utifrån mina egna individuella förutsättningar!
  /Sara

 20. Då jag har levatorskada så vågar jag inte jogga och springa då jag är rädd för framfall mm. Med denna kurs hoppas jag bli stark och trygg i min kropp och kunna göra det jag mår bra av och komma ut denna onda spiral.

 21. Fick skada 2010, levator konstaterad 2017. Börjar nu närma mig den där åldern då jag är rädd att skadorna skall besörja påverka mig mer negativt igen ( 45 nästa år) Vet väldigt lite om levatorskador och träning och vill gärna lära mig mer om det. Tack för dina fina blogg som jag hjälpts av mycket innan min sista operation (som jag blivit ganska bra efter).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *