Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Give away: Bli fri från smärta och överspänning

Give away: Bli fri från smärta och överspänning

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Jul-hos-BakingBabies-1024x179.jpg

Give away!

Julen ska vara presenternas högtid och under december månad kommer vi på Bakingbabies vara extra generösa!

Skriv en kommentar här på inlägget bakingbabies.se och motivera varför du ska få en julklapp av oss.

Kommentarer på instagram räknas ej.

Var noga att uppge din riktiga mejladress (den syns inte utåt) när du kommenterar.

En lycklig person kommer sedan väljas ut som lycklig mottagare av julklappen. Vinnaren kontaktas via mejl (övriga kontaktas ej).

Idag innehåller julklappen:

Webbkurs: Bli fri frn smärta och överspänning

Blir fri från smärta och överspänning är en kurs som sträcker sig över 6 månader. Fokus i denna kurs ligger i att hitta en väg ut ur spänning och smärta i bäckenbotten med hjälp av avslappning, andning, stretchövningar och andra sorters egenbehandling. Den innehåller 8 olika ljudfiler med avslappningsövningar, 12 filmade stretchövningar och 4 nivåer med träning för rumpa och ben med 2 separata träningspass per nivå.

Läs mer här.

Värde 900:-

INFORMATION

Du som vinnare får gratis tillgång till kursen. Kursen kan startas när som helst mellan 10 jan-28 febaruari 2021.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNAREN MEDDELAD.

8 kommentarer till “Give away: Bli fri från smärta och överspänning”

 1. Då denna blogg med dess evidensbaserade & pedagogiska innehåll varit en källa till min egen nyfikenhet & start för arbete inom området (tack för det) .
  Därmed hade det varit fantastiskt att få möjlighet att lägga till en sådan här kurs i arsenalen för behandling av dessa tillstånd. Att både testa, utvärdera själv och få en insikt i hur det skulle kunna hjälpa även mina patienter i arbete.
  Tack för ditt fina arbete & givmildhet i julkalendern
  Mvh
  Fysiokollega

 2. Kursen vore guld värd för mig som äntligen opererats efter många år med odiagnostiserade förlossningsskador. Nu när musklerna börjar få kontakt med varandra kommer överspänning och smärta som ett brev på posten, med dåligt andnings- och rörelsemönster som följd. Jag skulle gärna bli rikare på strategier för att hjälpa min kropp att optimera avslappningen i detta fysiska och mentala kraftprov som återhämtningen innebär!

 3. 2 år sedan operation och således 2 år med överspändhet, som gör att jag ofta har svårt att somna och att hitta en bra avslappnad position. Jag har tänkt så länge att jag ska ta tag i detta och ändå vet jag inte vart jag ska börja. Att vinna denna kurs hade varit guldvärt för mig.

 4. Överspänd i bäckenbotten och värk i svanskotan i snart två år nu (sedan mitten av graviditeten) och den verkar inte vilja ge med sig. Hade varit guld med verktyg för att få bukt på detta… Har kört din kurs för rehab efter kejsarsnitt och uppskattar verkligen upplägget och tänker att denna säkert är minst lika bra!

 5. Att vinna denna kurs hade varit en dröm för mig som kämpat med överspändhet och smärta i flera år. Opererats tre gånger för mina skador och vill bygga upp min bäckenbotten för att så småningom kunna börja jogga och springa igen, men när jag tränar så faller jag alltid tillbaka i överspändhet vilket håller mig tillbaka. Så denna kurs hade passat så bra med tillgång till materialet under 6 månader, som stöttar mig på min resa!

 6. En total drömvinst för min kroniska smärta & överspändhet. Har en försvagning i bäckenbotten efter mina förlossningar & har därför opererats tre ggr för bak- & framfall. Tredje operationen triggade igång en fruktansvärd smärta & en inflammation jag nu gått med i över ett år. Äter smärtstillande & antiinflammatoriska tabletter. Läkarna säger att jag är väldigt överspänd. Kan inte träna eller ha ett samliv med min man vilket är en enorm sorg. Jag önskar bara av hela mitt hjärta att få tillbaka ett liv fri från överspändhet & smärta!

 7. Önskar vinna detta för att komma till bukt med överspänningsproblematik efter förlossning. Målet är att återfå ett okomplicerat och härligt sexliv igen!

 8. Fick så ont i svanskotan att jag inte kunde sitta i ungefär mitten av graviditeten. Ett halvår efter förlossning är det minst lika illa – och ibland värre. När jag måste sitta på ett sätt som belastar svanskotan (t ex resa mm som krävs för att besöka både min och partners familjer), så får jag extra ont som ibland gör att jag inte ens kan ligga på rygg pga smärtan. Jag undviker också vissa saker pga att jag skulle behöva sitta för länge eller på ett sätt jag inte klarar. Det begränsar livet. Har nu fått konstaterad överspänd bäckenbotten som orsak för smärtan i svanskotan. Det hade varit ovärderligt att få hjälp och tips av ett proffs! Jag har även andra fysiska problem efter graviditet/i samband med postpartum. Jag vill bara ha min kropp tillbaka till normalfunktion så jag kan leva normalt och värdigt. (Ta hand om bebis själv, sitta, gå, träna…). Inte behöva begränsa mig och planera mitt liv kring mina kroppssmärtor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *