Give away: Träning efter vaginal förlossning

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Jul-hos-BakingBabies-1024x179.jpg

Give away!

Idag är det julafton. Till minne av världens mest kända vaginala födsel blir det en julklapp från Bakingbabies.se även idag!

Skriv en kommentar här på inlägget bakingbabies.se och motivera varför du ska få en julklapp av oss.

Kommentarer på instagram räknas ej.

Var noga att uppge din riktiga mejladress (den syns inte utåt) när du kommenterar.

En lycklig person kommer sedan väljas ut som lycklig mottagare av julklappen. Vinnaren kontaktas via mejl (övriga kontaktas ej).

Idag innehåller julklappen:

Webbkurs: Träning efter vaginal förlossning

Det här är en träningskurs som stäcker sig över 8 månader och innehåller både teori och träning. Den innehåller 140 olika filmade övningar, ihopsatta i olika träningspass. Träningen är utmanande ”vanlig träning” men helt och hållet anpassad för dig som haft eller har ont i bäckenet, som har svag bäckenbotten, som fått en förlossningsskada eller har en magmuskeldelning.

Läs mer här.

Värde 1700:-

INFORMATION

Du som vinnare får gratis tillgång till kursen. Kursen kan startas när som helst mellan 10 jan-28 febaruari 2021.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD OCH VINNAREN MEDDELAD.

Previous

Next

6 Comments

 • Med 3 barn och troligtvis muskelskador sedan vaginala förlossningar så är det en öm och bortprioriterad kropp som NU tusan ska få vara i fokus. Både i vårdens ögon och mina egna i form av prioritering och träning.
  För mina barns skull behöver jag också en kropp som orkar och kan leka.

 • Åh, jag tänkte nominera min vän som väntar sitt andra barn i mars men ser att kursen startar i januari. Hon har problem med urininkontinens (måste alltid ha bindor och ombyte med sig) och vidhetskänsla från första barnet men alla gynekologer hon gått till säger att ”allt ser fint ut”. Om hon skulle vinna, om det går, kan hon göra kursen senare än januari?
  Min vän och jag har pratat med varandra om våra förlossningsskador och hon är en av dom som fått mig att må bättre mentalt än vad jag hade gjort utan henne… Vi har peppatbvarandra och gett varandra tips. Nu väntar hon sitt andra barn och även jag väntar mitt andra barn.

  Jag var beräknad att föda mitt andra barn den 22/12 så om det inte går att nominera min vän så testar jag att nominerar mig själv istället ☺️ När jag födde mitt första och enda barn så kände jag att något var fel. Alla undersökningar visade att ”allt såg fint ut”. Jag undrade varför ingen berättat att det är normalt att ha så ont, att inte kunna promenera eller ens lätt jogga 1,5 år efter förlossningen. Det kan ju inte vara normalt tänkte jag innerst inne men allt ”såg fint ut”. Jag fick boken ”Mammaroll och snippkontroll” av en vän till mig. Den boken fick mig att förstå att det inte alls var normalt. Äntligen fick jag träffa en gynekolog med inriktning på bäckenbotten. Efter en noggrann undersökning så konstaterade hon levatorskada och framfall pga det. Jag har fortfarande problem med framfall stundtals men inte alls på den nivån som det var tidigare. Jag är orolig över hur denna förlossningen kommer sluta samtidigt som jag är så tacksam att bära mitt andra barn. Denna gången kommer jag lita på mig kropp även om vården säger att allt ”ser fint ut” trots att det inte känns bra.
  Innan jag fick barn var jag akriv inom kampsport och jag löptränade kontinuerligt. Sedan förlossningen 2018 så vågar jag inte med risk att framfallet blir värrre. Skulle så gärna kunna jogga eller göra ett kast i jiu jitsu utan att få upp framfallet.
  Give away paketet skulle hjälpa mig att få struktur och en plan på träning/rehab efter förlossningen. Något att se fram emot och kunna lära känna och hitta tillbaka till kroppen och musklaturen efter förlossningen.

  God jul! ❄️❤️

 • Först och främst vill jag önska God Jul till alla och oavsett vem som blir den lycklig lottade så blir det en kvinna som får chansen att bli bättre . Jätte fin initiativ av Mia att ge bort detta. Jag är en nybliven glad mamma med Grad 2 bristning , buktande slidväggar ,försvagad bäckenbotten pga utdragen 3 dagars förlossning som avslutades med sugklocka med dagliga besvär och skulle bli mer än glad att få testa denna kurs i hopp om att förbättra mitt vardag.

 • Efter min förlossning för snart två år sedan har jag dragits med tydliga framfallssymptom. Trots flertalet vårdkontakter och långvarig fysioterapi är jag ännu utan diagnos och tyvärr fortfarande kraftigt begränsad i min vardag av symtom och rädslan att förvärra. Efter ett uppehåll i träning pga hög arbetsbelastning med doktorsavhandling och flytt är jag nu redo för nya tag. Jag tror den här kursens kombination av teori och träningspass skulle vara väldigt hjälpsam för mig, för att förstå hur jag ska förhålla mig till symtom från bäckenbotten och kunna bygga upp styrka i hela kroppen, så att jag kan få en bättre fungerande vardag och förbättra förutsättningarna för en ny graviditet och återhämtning därefter.

 • Blev äntligen diagnostiseras efter 9 långa år att jag hade flertalet skador. Jag känner att jag äntligen vill ge mig själv möjlighet att ta hand om min kropp på rätt sätt och ge den förutsättningar att klara ett långt liv.
  Har under dessa år tyvärr ej satsat på mig själv och en stor del är pga sjukvårdens svek och okunskap. Men nu jäklar ska kroppen få det den behöver med rätt träning

  Tack för en bra blogg och God Jul & Gott Nytt År!! Mvh Jennie

 • Vilken fin julklapp! Jag har under många år haft problem med smärtor i bäckenbotten och det blev inte bättre av att vara gravid och bära runt på en bebis/barn. Har sökt hjälp men ingen har riktigt kunnat ge mig bra övningar för att stärka upp det området. Min förhoppning är att träningsprogrammet ska ge mig rätt verktyg för att ta mig framåt och förhoppningsvis ut ur denna smärta.

  God fortsättning!

Comments are closed.