Bakingbabies hjälper till att efterlysa deltagare

crop faceless multiethnic interviewer and job seeker going through interview

Två studenter på Mälardalens universitet ska göra en intervjustudie om kvinnors upplevelser om och på vilket sätt deras rörelsebeteende påverkats av fysioterapeutisk behandling av graviditetsrelaterad bäckensmärta.

Studenterna heter Elin och Matilda och deras kontaktuppgifter finns här nedan. De vill ställa frågor om vilken rehabilitering du fått samt om/hur den fungerat för dig i din vardag.

Syftet är att beskriva kvinnors upplevelser om och på vilket sätt deras rörelsebeteenden påverkats efter fysioterapeutisk behandling vid graviditetsrelaterad bäckensmärta.

Kriterier för deltagande

Kriterier för att delta i studien är att du haft bäckensmärta under graviditeten samt minst 3 månader efter förlossning och genomför/genomfört rehabilitering för detta. Du bör bemästra det svenska språket i både tal och skrift och även vara över 18 år.

Hur går det till?

Intervjuerna kommer ske individuellt och digitalt. Intervjuerna kommer att spelas in för att författarna inte ska missa information som är viktig att ta med. Studien kommer att presenteras som uppsats vid Mälardalens universitet.

Intresserad?

Är du intresserad av att delta eller har frågor om studien är du välkommen att höra av dig:

Elin Liljedal, ell20005@student.mdu.se, 076-065 92 61

Matilda Knutsson Hammar mkr20003@student.mdu.se, 076-118 11 46  

Previous

Next

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *