Du kan läsa mer om varje kurs och klicka runt bland rubrikerna om du trycker på kursknappen. För att se hela innehållet behöver du köpa kursen.

Träna dig stark (med svag bäckenbotten) är en åtta månaders kurs för dig som har svag bäckenbotten. Den innehåller filmade övningar i fyra nivåer att utföra över åtta månaders tid och vägledning till hur du vågar stegra. Teoridelen omfattar bäckenbottens anatomi och funktion och hur den påverkas av vardagsliv och träning. Du får information och redskap för att minska symtom, optimera funktion och få så god livskvalitet som möjligt. Utrustningen som krävs till kursen ses på kursens förstasida som du kommer till om du trycker på knappen ovan. Köpet går inte igenom förrän du fyller i uppgifter i nästa steg.

Träna dig stark (med levatorskada!) är en åtta månaders kurs för dig som har en levatorskada. Den innehåller filmade övningar i fyra nivåer att utföra över åtta månaders tid, vägledning till hur du vågar stegra och råd för en aktiv vardag. Teoridelen är den mest omfattande av alla kurser och omfattar allt från anatomi, till vilka symtom och följder en levatorskada kan ge och vilka åtgärder du kan göra själv för att minska symtom, optimera funktion och hålla så god livskvalitet som möjligt, levatorskadan till trots. Du har tillgång till kursen i åtta månader. Utrustningen som krävs till kursen ses på kursens förstasida som du kommer till om du trycker på knappen ovan. Köpet går inte igenom förrän du fyller i uppgifter i nästa steg.

Blir fri från smärta och överspänning är en kurs som sträcker sig över 6 månader. Fokus i denna kurs ligger i att hitta en väg ut ur spänning och smärta i bäckenbotten med hjälp av avslappning, andning, stretchövningar och andra sorters egenbehandling. Den innehåller 8 olika ljudfiler med avslappningsövningar, 12 filmade stretchövningar och 4 nivåer med träning för rumpa och ben med 2 separata träningspass per nivå.

Integritets Preferens
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.