Hoppa till innehåll
Hem » Flödet » Tredje april i bloggarkivet

Tredje april i bloggarkivet

Tredje april i bloggarkivet

Låt oss gräva lite i BakingBabies arkiv!

Se vad vi haft för oss den här dagen de senaste åren.

2016:

Den här dagen för ett år sedan bloggade vi om syskonbråk och om kinakålssallad. Vi var i en rätt harmonisk tid. Jag hade ingen kurs men auskulterade en del på gynoperation och på förlossningen, vilket var otroligt givande. Jag blev så sjukt inspirerad efter gynoperationerna att jag under en period funderade på om jag skulle börja plugga till läkare bara för att få sy i bäckenbotten. Vi höll som bäst på att göra vårt bästa för att frigöra tid för långlöpning inför den stundande maran i juni.

2015:

Den tredje april för två år sedan blev påsken inställd på grund av magsjuka. Vi tipsade om coola färgade ägg som vi hittat ett coolt klipp med, men glömde ju helt bort att testa det själva. Nu  år kanske det blir av?

2014:

I april 2014 låg Wilfred i magen och jag var gravidledig från jobbet (med det som förr hette havandeskapspenning). Jag skrev ett blogginlägg om livet som dagledig och njööööt verkligen av att kunna ta det lugnt sista tiden av graviditeten. Jag är i vanliga fall inte en person som älskar att ta det lugnt, men jag blir nästan personlighetsförändrad på den fronten som gravid.

2013:

Den här perioden var Joseph föräldraledig och den som stod för det mesta bloggandet. Wollmar höll på att lära sig att äta litegrann själv och Joseph dokumenterade. Uppenbarligen hade han också tid att fixa med en självvattnande balkonlåda och skriva ett DIY-inlägg. I perioder är det vårt mest googlade inlägg, haha.

2012:

Här var jag gravid med Wollmar och skrev ett inlägg om min försvinnande navel. Den här perioden var ju den bakingbabies just det som det låter som, en småskalig gravidblogg för den närmsta släkten och vännerna som läsare. Jag var i vecka 22-23 någonting och mådde rätt bra. Några veckor tidigare hade illamåendet gått över och allting kändes tipptopp.

Det är rätt kul ändå att kunna se tillbaks på livet så här! Hur har dina april-månader varit de senaste åren?

 

1 kommentar till “Tredje april i bloggarkivet”

  1. Oj vad kul att kunna se tillbaka så där! Det här kräver mycket tankeverksamhet och grävande i minnet, men april 2012 då hade vi en fyraåring och en två och ett halvt åring. Bodde i en sommarstuga och skulle dra igång husbygge. Jag pluggade! April 2013, uppsatsskrivande och fullt ös med husbygge. April 2014, hade precis bytt jobb, men många tankar kring doktorerande (och på att skaffa fler barn). April 2015, mammaledig :-). April 2016, missfall och längtade sååå efter semester från doktorerandet. April 2017 mammaledig igen <3 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *