En annorlunda slags månad

En annorlunda slags månad

Det här blir en annorlunda slags bloggmånad. Den 23 opererades jag för mina förlossningsskador som missats/inte blivit lagade vid förlossningen 2012.

  • Det här är ett tidsinställt inlägg när det publiceras.
  • Det är också ett inlägg som är klistrat på bloggens förstasida under min sjukskrivning. Nyare inlägg finns om du scrollar ned. 

Den här månaden ska jag vila. Nu är jag sjukskriven i ett antal veckor. Jag ska ligga ner en hel del. Jag ska göra rehabövningar. Jag ska äta smärtlindring när jag behöver. Jag ska läsa böcker och se på  TV-serier. Jag ska njuta av barnen, när de är hemma. De ska annars vara på förskolan och jag ska vara hemma och ta hand om kroppen.

Det här innebär några olika saker för bloggen

  1. Ni kommer få läsa tidsinställda, repostade äldre inlägg. Faktiskt ett varje dag. Jag har i förväg läst igenom, dammat av, skrivit om lite och kollat att referenserna ( där det är aktuellt) fortfarande är up to date. Dessa inlägg postas varje morgon klockan 6.
  2. Jag kommer kanske skriva små dagsrapporter om mitt egna mående. Troligen mest på instagram. Följ oss där! 
  3. Ha låga förväntningar på mig vad gäller omfattande kontakt med er läsare. Kanske orkar jag, kanske orkar jag inte. Jag kommer uppskatta kommentarer och hejarop. Men snälla, vänta några veckor med omfattande frågor som ni önskar ha svar på. Använd er av sökfunktionen här på bloggen, det finns OTROLIGT många inlägg att hitta via den. De allra, allra flesta funderingar har jag svarat på i någon form tidigare.

 

Tack för att ni finns, läser, kommenterar och hejar på!

Ni är ett mycket trevligt sällskap!

Previous

Next

13 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *